עיסוי פירנאום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם
    אני בחודש שביעי להריון שני וכמו בלידה הראשונה הכי מפחיד אותי הוא חתך החיץ.
    בלידה של ביתי הגדולה (לפני שנתיים) עשיתי עיסויים של הפירנאום משבוע 34 עד הלידה וב"ה לא הייתי צריכה שום חתך ושום תפר (למרות שביתי נולדה בשבוע 42 ובמשקל 4100ג' )
    השאלה שלי היא האם גם בלידה זו אני צריכה לעסות את האיזור או שהוא כבר גמיש מספיק? או עדיין עדיף לעסות את האיזור משבוע 34?
    תודה רבה
4 תגובות
עמוד 1
  • היי!!!! אני בהריון ראשון, ומתכוונת להתחיל עיסוי השבוע......לפי מה ששמעתי כדאי לעשות אותו גם בהריונות הבאים.......
  • גם בהריון הזה כדאי להכין את הפרינאום ללידה , כל לידה היא בפני עצמה ויתרון "הואגינה" הינו החזרה למקורות...

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • שאלתי אליכן עם איזה קרם עושים את העיסוי?
  • לפי מה שידוע לי שמן שקדים הכי טוב ולוקחים בקבוק סגור גם לחדר לידה!
    אני אמורה להתחיל השבוע....שיהיה בהצלחה!

אמא של עידן התותח*****

http://pregnancy.baby-gaga.com/]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה