היי שרוני- צריכה את חוות דעתך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רוצה לשים לך קישור לשרשור שלי מפורום הורים שאני ממש אשמח לקבל את דעתך עליו.
    האם משהו אצלי לא בסדר? האם אני לא מתנהלת נכון? האם הגישה שלי שגויה?
    שימי לב שהיו שם גם ההודעה הראשית שלי וגם המשך דין ודברים ביני לבין בנות אחרות בפורום.
    אשמח מאוד לקבל את דעתך על הנושא בכלל ועל המקרה בפרט
4 תגובות
עמוד 1
  • היי סיווני ,
    מה שלומך?...
    קראתי את השרשור, היה מאד מעניין! תודה ששמת.
    סיון, התייחסתי לנושא הנשיכות ב - 2 שרשורים: הן בשרשור שפתחה שמרית א., והן בשרשור שפתחה מאיושקה - שניהם בעמוד זה. בשניהם תוכלי לקרוא על הנושא.
    לגבי המקרה שהעלית, ספציפית:
    כאם ל - 3 ילדים בעצמי, אני מרשה לעצמי לענות לך מנקודת המבט האימהית, ורק לאחר מכן מנקודת המבט המקצועית. כאם, אני יכולה להבין מאד את מה שכתבו הבנות ש"לא הבינו את תגובתך לתגובת הגן" בשרשור שאת הקישור אליו שמת.
    גם ילדיי ננשכו, יותר מפעם אחת, ויותר מפעמיים.
    וזה תמיד תמיד כאב לי נורא - כמעט ברמה הפיזית...
    מאד כואב ולא נחמד לראות סימן עגול, מלווה סימני שיניים קטנות, פעמים רבות עמוק מספיק על מנת לדמם... על עורה הצח של בתך.
    אז... אני מבינה את הבנות ש"לא היו עוברות על כך בשתיקה", ומערבות את רמת הפיקוח, ועד להוצאת הילד/ה מהגן.
    אישית, מעולם לא נהגתי כך.
    ולכן, אני נוטה יותר להסכים, בגדול, עם תגובותייך שלך.
    אכן, מדובר על שלב התפתחותי. אכן, כמעט כל הילדים נושכים בשלב כלשהו. אכן, יש מה לעשות עם זה, ותגובת הצוות בגן של להב נראית לי מתאימה ונכונה.
    תמיד, כמובן, יש מקום לערב את הפיקוח, כאשר מדובר במקרים חוזרים ונשנים, כאשר אקט הנשיכות מלווה בגילויי אלימות וכוחנות נוספים, כאשר הילד הוא כבר וורבאלי ומתבטא ועדיין נושך, וכאשר קיים חוסר שת"פ עם ההורים (שמסרבים להכיר בבעיה ובחומרתה ומסרבים לטפל או להרשות טיפול).
    אבל, במקרה כמו שהבאת, אני מסכימה איתך שעבור שלב זה שבו העניין נמצא - תגובת הצוות מניחה את דעתי.
    מקווה שעניתי לך...
    ליום טוב ונטול נשיכות...

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
  • שרוני כל מילה מילה

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • וואי שרוני תודה על חוות הדעת המקצועית.
  • סיוני
    את בסדר גמור

ילדים אין מה לעשות יום אחד רבים יום אחד הם חברים הכי טובים
    חכי היא תגדל עוד קצת היא תבוא הביתה תגיד לך כמו ששחר אומר לי
    X לא חבר שלי השבוע
    השבוע אני חבר של Y

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה