ישיבה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,

יש לי תאומים בני 11.5 חד' כרונולוגי 10 חד' מתוקן. נולדו בשבוע 34+5 הבן מתפתח נהדר לפי הכרונולוגי.
    ואילו הבת הרבה יותר איטית ממנו. אנחנו "מטופלים" בפיזיותרפיה {לא עוזר לדעתי} , בחודש האחרון היה שיפור משמעותי בסיבוב ציר, ניסיונות זחילה על 6 {עוד לא זוחלת קדימה רק אחורה} קדימה והיום התיישבה לבד פעם ראשונה אבל..
    ישיבה מוזרה, רגל קדימה רגל אחורה ולאט לאט הרימה את הידיים לשיווי משקל וכך נשארה לשבת. ברור לי שזה לא ישיבה נכונה.
    איך אני יכולה לעזור לה בישיבה נכונה?
3 תגובות
עמוד 1
  • מורן שלום,
    אני לא הבנתי את צורת הישיבה.
    אם מדובר בישיבת שיכול שרגל אחת מכופפת לכיוון הישבן והשנייה מכופפת קדימה אז זו ישיבה מצויינת.
    תארי לי או תשלחי תמונה שאראה ואז אגיב.
    בברכה,
    אורנה.

אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
  • לא מצליחה להעלות תמונה אני אנסה להסביר את עצמי...
    עמידת 6 משם מכופפת את הגב אחורה ונצר מצב שיש רגל אחת מקדימה, בתנוחה של ישיבה מזרחית אבל רק רגל אחת לצד שמאל של הגוף כאשר הברך מקבילה לבטן והעקב אחורה..

[url=http://www.glitterfly.com]
  • הי מורן,
    רואים בתמונה.
    זאת אכן ישיבת שיכול. ישיבה מצויינת!
    תראי עם הזמן שהיא תנתק ידיים בישיבה הזו.
    חשוב לראות שהיא יושבת כך גם לכיון השני.
    בתך בדרך הנכונה.

בברכה,
    אורנה.
    אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה