מרגישה בודדה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אין לי זכות עכשיו לקטר אבל חייבת להוציא את זה......
    אני מרגישה ממש בודדה עכשיו, אבל בזמן האחרון אני מרגישה פחות ופחות בודדה.
    עפתי מהישיבה על התחת והתחלתי לצאת קצת יותר, אבל עכשיו אני מרגישה בודדה.
    אני יכולה לספור בפשטות את כמות האנשים שאני קוראת להם חברים באמת,
    ואני דיי כישלון במטמטיקה.
    אפילו חישובים פשוטים כמו 8+5 אני מחשבת עם האצבעות.
    אני מרגישה רעבה, אבל אני לא רוצה לאכול בכלל. בעצם, בכלל אין לי תאבון.
    אני פשוט רוצה חברים, כאלה שאני אוכל לצחוק איתם על הכל, לספר להם הכל, ולהגיש בינהם הכי אמיתית ושהכי כיף לי איתם.
    אני רוצה להיות מאלה שכשאני הולכת ברחוב אני פשוט רואה איזו חבורה כזו שניראה כאילו אפילו אם כל אחד יעבור למדינה אחרת הם לא יפרדו.
    אני פשוט מקנא לאנשים כאלה....
3 תגובות
עמוד 1
  • היי ,
    אני מסכימה איתך שהרגשת הבדידות יכולה להיות קשה מנשוא...
    מאד קשה להרגיש לבד...
    אני יכולה לומר לך מה אני עשיתי כשהרגשתי הרגשת בדידות שכזאת, זה היה כשילדתי את הגדולה שלי. הייתי מאד צעירה וכל החברות שלי באתה תקופה היו או לא נשואות עדיין או בלי ילדים עדיין... פשוט הלכתי עם העגלה למקומות שידעתי שאמצא עוד בנות "כמוני" - אחרי לידה, מותשות, לא ממש מבינות, עם עגלה ותינוק קטן בה, מחפשות מישהי "כמוהן" שניתן להתחבר אליה...
    ומצאתי.
    אני לא יודעת מה הסיבה שאת מרגישה כל כך בודדה. אני לא יודעת למה את לא מוצאת כאלו שאת קוראת להם ..."חברים, כאלה שאני אוכל לצחוק איתם על הכל, לספר להם הכל, ולהגיש בינהם הכי אמיתית ושהכי כיף לי איתם".
    אבל אני בטוחה שעם טיפונת מאמץ (לא מאמץ ממש גדול... את יודעת, האינטרנט היום הוא כלי נהדר ) תוכלי להתחיל לחפש, וגם למצוא את האנשים ש"מתאימים לך".
    מאחלת לך לא להרגיש בודדה... ושיהיה לך טוב .

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
  • תודה
  • בבקשה

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה