שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן!!!

יש לי שאלה:

אני בשבוע 6 (הריון ראשון), מתי בדרך כלל צריך למרוח מישחה נגד מתיחות במותניים? ואיזה משחה מומלצת?

תודה מראש!

מאחלת לכן הריון קל ותקין!

אלונה.
3 תגובות
עמוד 1
  • יש שמן ג'ל של דוקטור פישר.
    ניתן למרוח אותו לאורך כל תקופת ההריון ..

( איזור ה60 שח) בניו/ סופר פארם .מאוד טוב ומומלץ.

או קרם אורגני מאוד טוב ( ורייחני באופן עדין ביותר)... 99 שח, בחנות דיאדה.
    קצת פלצני במחיר אבל מאוד שווה.מוצר הדגל של מאמי קר! הקרם היעיל ביותר למניעת סימני מתיחה. מכיל חמאת שיאה, אבוקדין וויטמין E. מומלץ לשימוש החל משבוע 12 להריון.

לידיעתך! סימני מתיחה קיימים לא ניתן להעלים. באמצעות טיפול נכון ניתן למנוע הופעתם!
    ( העתקתי לך )

בהצלחה והמשך הריון קל

• הי,
    אני משתמשת בשמן ולדה (Weleda Pregnancy Body Oil) הוא מכיל רק שמנים טבעיים, מריח נסבל.
    התחלתי את הבקבוק בשבוע 14, עכשיו אני ב-30 ואין מטיחות, טפו טפו טפו
    אני מורחת פעם ביום, ונשאר לי עוד רבע בקבוק.
    אז למרות שהוא עולה בסביבות 80 ש"ח - זה לא יקר.
  • אני משתמשת בקרם למניעת סימני מתיחה של תפוח משבוע 12, זה מה שהומלץ לי.
    צריך למרוח על השדיים, בטן, ירכיים וישבן.
    אצלי האמת עד שבוע 28 הייתה בטן חלקלקה, אבך משבוע 28 הופיעו סימני המתיחה.
    אני ממשיכה לשים את הקרם, אולי זה עזר במעט אבל אני מאמינה שזה לא עוזר ב-100% כי עיניין הגנטיקה גם משפיע פה.
    בכל אופן שיהיה לך המון בהצלחה בהריון!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה