ישיבה וזחילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום!
    בתי בת 7 חודשים, מתהפכת מהגב לבטן ולהיפך וגם מתנדנדת על שש (גם על הרצפה וגם קופצת כשהיא על הידיים..). כיצד ניתן לעודד אותה לזחול והאם יש עוד דברים שאפשר לעשות? היא לא תופסת את הרגליים שלה- אם זה משנה...
    כמו כן.. מגיל קטן מאוד היא מנסה כל הזמן להתרומם ולהתיישב ולאחרונה היא ממש מתיישבת ואפילו מתכופפת קדימה. בטרמפולינה היא מביאה את כל הגוף קדימה ורק החגורה עוצרת אותה בבטן, ובעגלה היא מתרוממת ומחזיקה בידית מקדימה.. אני יודעת שלא טוב להשיב אותה לפני שהיא מתיישבת לבד אבל מה אמורים לעשות במצב כזה?

תודה מראש.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום,
    ניסיונות ההתיישבות לה אינם נכונים לביומכניקה של השלד שלה. ההתיישבות אמורה לא להתרחש משכיבה על שיפוע אלא משכיבה על הבטן.
    אני קודם כל ממליצה לך להמעיט בשימוש במשטחים מוטים כמו עגלה וטרמפולינה ולתת לה כמה שיותר זמן בטן.
    כשהיא על הבטן ומתנדנדת על 6 - את יכולה לקחת לה את האגן מעט אחורה ולצד ולהגיע לישיבת שיכול (רגל מכופפת קדימה ורגל מכופפת אחורה). עשי זאת לשני הצדדים.
    לגבי זחילה - כשהיא על 6 הציעי לה כל פעם גירוי ליד אחת בכדי שתנתק יד אחת על 6. כל זה מתחיל... אנו רוצים לראות זחילה עד גיל 9 חודשים ולכן תני לה את הזמן לגלות זאת בעצמה.
    אם תראי שיש עיכוב - אני כאן.

בברכה,
    אורנה.

אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה