"עזרה" במשחקים לילד בן שנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אורנה שלום,

יש לי ילד בן שנה אני יושבת יחד איתו על הריצפה בזמן שהוא משחק, יש משחקים שהוא משחק לבד כמו עם המכונית ועוד אבל יש משחקים כמו להשחיל צורות ופזל חיות מעץ (חתיכות גדולות) או טבעות להשחלה שהוא מגיש לי את החלק כדי שאני אעשה את הפעולה ואני מבקשת מימנו להניח את ידו יחד איתי ושנעשה את הפעולה יחד. השאלה שלי היא האם אני עושה נכון שאני מבקשת מימנו "שיעזור" לי לבצע את הפעולה? האם זה ידריך אותו לעבוד באופן עצמאי? אני פוחדת שזה לא יוריד לא את הביטחון לעשות דברים לבד. אני מבקשת מימנו שיבצע את זה לבד אבל הוא כועס ובוכה ומגיש לי את החלק אם זה הפזל או הצורות או הטבעות שאני אעשה את זה בישבילו. איך לעודד אותו שיהיה לו את הביטחון לנסות לבד?

[
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום,
    כשהוא נותן לך לשים את החלק, תשימי אותו ותגידי "כל הכבוד לאמא" ותמחאי לעצמך כפיים. תראי לו שמקבלים חיזוק חיובי על הצלחה וזה בסדר שהוא לא רוצה לנסות. זה יגיע עם הסקרנות ופיתוח היכולת המוטורית לעשות זאת.
    אל תאיצי בו. לפעמים את יכולה לשאול אותו אם הוא רוצה לעזור ואם לא - זה בסדר.

בברכה,
    אורנה.

אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה