זחילת גחון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום
    כתבתי פה בעבר..
    בתי אובחנה בלידה עם טונוס שרירים נמוך, היא בת 7 חודשים (כמעט) והתחילה לזחול לפני שבוע.
    שמתי לב שהיא מושכת את עצמה רק עם יד שמאל, ובעצם גם מושיטה את יד שמאל לרוב. יד ימין כאילו דוחפת גם אבל לצד הגוף..מקוה שהבנת (אני יכולה להראות לך סירטון אם תרצי). זה נראה לא תקין, נכון? מה אפשר לעשות?
    אני מציעה לה הרבה צעצועים ליד ימין

[img
    ]http://www.tickerclub.com/cache/ace0223729.png

4 תגובות
עמוד 1

• גיל 7 חודשים והיא זוחלת גחון זה מעולה
    בקשר לצד ימין לדעתי תמשיכי להציע לה צעצועים לצד ימין
    תנסי אולי תרגילים שיחזקו..למשל לשהשכיב אותה על הגב ולהושיט לה את היד שלך ושתנסה להיתרומם ממשיכת הגוף שלה..
    בכל אופן לי זה לא נישמע לא נורמלי אני ניתקלתי בהרבה ילדים כאלה במעון
  • שלום,
    מדברייך אני מבינה שהיא זוחלת גחון לא באופן סימטרי. משתמשת למעשה רק באלכסון אחד. יד שמאל ורגל ימין. בנוסף את מתארת שימוש יותר ביד שמאל להושטה.

זה מצויין שאת מציעה לה גירויים ליד ימין. אני רוצה להציע לך גם לתרגל איתה הצלבות של יד ורגל על הגב בכדי שתתרגם את זה לגחון:

כשהיא על הגב, קרבי יד ורגל נגדית ועשי טוק טוק טוק. תני לה לאחוז את כף הרגל שלה והניעי את היד וכף הרגל מצד לצד (עד המזרון). כנ"ל לצד השני כמה פעמים ביום.
    כשהיא על הגחון תציעי לה כל פעם בועת סבון חיד אחרת ותראי שהיא מעבירה משקל ליד אחת ומושיטה לך את היד השנייה.
    כשהיא מתחילה לזחול, הצמידי את רגל שמאל לרצפה בכדי שהיא תדחוף ותתקדם ע"י שימוש בה.

תעדכני איך הולך.
    בברכה,
    אורנה.
    אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
  • שלום! תודה רבה!
    אני כבר רואה שיפור

[img
    ]http://www.tickerclub.com/cache/ace0223729.png

• יופי!
    אני שמחה לשמוע!

אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה