הפלה בשבוע 20 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב! אני בת 25 בריאה בדרך כלל,ללא הרגלים רעים. לפני 4 חודשים עברתי הפלה בשבוע 20. (היה הריון ראשון)בהתחלה עם צירים ולאחר מכן ירידת מים,וצניחה של חבל התבור בין הרגליים.קיבלתי אוקסיטוצין ולאחר 10 שעות, לידה,וגרידה.מעקב הריון היה תקין,הרגשה כללית,הבדיקות תקינות, חוץ מ vsd שהתגלה אצל העובר (זכר) בשבוע 15 בסקירה מוקדמת,( אך נאמר לי שזאת לא סיבה להפלה טבעית),ללא עבר של הפלות, גם לא במשפחה, ללא דימומים במהלך הריון גם לא בתחילתו, ללא מומים בעובר- שנבדק גם לאחר ההפלה והכול התברר כתקין.
    השאלה שלי היא מה הסיבה להפלה? ביקרתי כבר מספר רופאים גם באופן פרטי שאינם יודעים לענות לי על השאלה. התשובה של רובם היא שזהו לא מקרה קלאסי לאי ספיקת צוואר הרחם כי לטענתם במקרה כזה העובר פשוט נופל בלי הודעה מוקדמת כגון צירים או ירידת מים. האם זה יתכן? הרי מדובר בהריון מתקדם, לא יתכן שהעובר פשוט יפול! ולגבי הריון הבא נושא של קשירת צוואר רחם נתון למחלוקת כי שוב לא כל הרופאים סבורים כי אכן מדובר באי ספיקת צוואר הרחם. אני פשוט לא יודעת מה לעשות ולמי לפנות כדי שפעם הבא ההריון לא יסתיים בצורה זהה. תעזרו לי!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה