צוואר רחם קצר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, בעברי לידה מוקדמת בשבוע 17 עקב היבלטות קרומים. היום אני בהריון שני בשבוע 21+ עברתי תפר צווארי בשבוע 14 להריון. בשבוע 19 הגעתי למיון עקב דימום שהפסיק יום למחרת וצירים מוקדמים(לא עשו לי מוניטור, פשוט יוצאים מנקודת הנחה שיש פעילות רחמית).
    מאז ועד היום אני מטופלת בכדורי אוטרוגסטן, 2 כדורים 100 מ"ג כל אחד דרך הנרתיק.
    יש לציין שעדיין יש דינמיקה צווארית, כשהגעתי למיון הצוואר עמד על 1.6 מ"מ ובבדיקת אולטרסאונד שבוצעה אתמול הצוואר נע בין 1.2-2.2 לדעת הרופאים אין מה לעשות בשבוע כזה, צריך להיות במנוחה מוחלטת. שאלותיי הם- בכל מקום אני קוראת על זריקות פרוגסטרון, האם הם ידועות כיותר יעילות?
    2. קראתי גם על מלא נשים שמקבלות את הכדורים בתחילת ההריון, בשבועות מוקדמים, אם כך מדוע אני בשבוע 21 מקבלת והאם לדעתך כדאי להגדיל את המינון?
    תודה מראש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה