נפיחות בבטן אחרי הזרעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב לכולן!
    היום עברתי הזרעה ראשונה (ובע"ה גם אחרונה),ועכשיו יש מין תחושה מוזרה כזו בבטן התחתונה: כאילו הבטן מלאה במשהו, היא נפוחה וזה מרגיש כאילו היא כולה מלאה בנוזלים. זה התחיל ממש אחרי ההזרעה והבטן ממשיכה לתפוח (עכשיו אני נראית כמו שנראתי בחודש חמישי להריון הראשון)..
    ביום ה-13 למחזור נצפו שבעה זקיקים מובילים (גונל F, איך לא?), אולי זה בגלל כמות הזקיקים? או שזה אחת מתופעות הלוואי של הזרעה?
    תודה רבה
7 תגובות
עמוד 1

• גם אני עברתי היום הזרעה ראשונה,
    ואכן הבטן שלי טופחת, לא ברור לי מה הסיבה.

בכל מקרה מאחלת לך שזאת תהיה ההזרעה האחרונה.
  • גם לך חמודה...
    שתהיה תשובה חיובית ויפה בעוד שבועיים!!!
    אמן!!!
  • אגב, מתי הזרקת אוביטרל?
  • בהחלט יכול להיות שזה קשור לטיפול.
    את יכולה לשאות את דר' ישי.
    אני גם עברתי הזרעות, לא נראה לי שהבטן שלי התנפחה, אני כן מרגישה (וגם יודעת..) שהשמנתי מאז שהתחלתי טיפולים, אני מתנחמת הרבה עם אוכל...
    פעם ראשונה בחיים שיש לי לגיטמציה....

בכל אופן המון המון בהצלחה
  • אוף, עברו כבר חמישה ימים ועדיין אני מרגישה כמו איזו פילה ענקית!
    אין ספק שהכמיהה לאוכל חזקה מן הרגיל (כל הזמן בא לי משהו: פעם שוקולד-ואז אני חושבת "אולי זה הצליח ותהיה לי ", ורגע אחרי זה בא לי חמוצים ואני חושבת "אולי זה , או בכלל ").
    אבל אני באמת מנסה לאכול בצורה מאוזנת ולא להשתולל עם הניחומים המתוקים והחמוצים, ובכל זאת אני נראית כאילו אני בחודש חמישי (נאלצתי להוציא את בגדי ההריון הישנים שלי, כדי שדמיונן של השכנות הפולניות לא ישתולל).
    בנוסף יש כמו כאבי מחזור כאלה, אבל הבנתי מדר' ישי שמדובר בתופעה נפוצה ונורמלית, כך שזה לא מטריד אותי.

למרי28: הזרקתי 1.5 אוביטרל כ-40 שעות לפני ההזרעה. למה את שואלת?
    ואיך עוברים לך ימי ההמתנה הזו? נכון שהזמן ממש אבל ממש לא זז!!!?
    אני כל כך מקווה שזה יצליח !
  • אוף, עברו כבר חמישה ימים ועדיין אני מרגישה כמו איזו פילה ענקית!
    אין ספק שהכמיהה לאוכל חזקה מן הרגיל (כל הזמן בא לי משהו: פעם שוקולד-ואז אני חושבת "אולי זה הצליח ותהיה לי ", ורגע אחרי זה בא לי חמוצים ואני חושבת "אולי זה , או בכלל ").
    אבל אני באמת מנסה לאכול בצורה מאוזנת ולא להשתולל עם הניחומים המתוקים והחמוצים, ובכל זאת אני נראית כאילו אני בחודש חמישי (נאלצתי להוציא את בגדי ההריון הישנים שלי, כדי שדמיונן של השכנות הפולניות לא ישתולל).
    בנוסף יש כמו כאבי מחזור כאלה, אבל הבנתי מדר' ישי שמדובר בתופעה נפוצה ונורמלית, כך שזה לא מטריד אותי.

למרי28: הזרקתי 1.5 אוביטרל כ-40 שעות לפני ההזרעה. למה את שואלת?
    ואיך עוברים לך ימי ההמתנה הזו? נכון שהזמן ממש אבל ממש לא זז!!!?
    אני כל כך מקווה שזה יצליח !
  • היי
    אני 5 ימים אחרי הזרעה והחזה שלי מרגיש עוצמת עם רגישות בפטמות . האם זה עובר מתישהו ?
    או שככה התהליך?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה