שרוני זקוקה לעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זקוקה דחוף ביותר לעצות ממך אבל לא יכולה לפרט כאן אשלח לך השבוע מייל ואם תוכלי לתת עצות לעזור אשמח

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

3 תגובות
עמוד 1
  • O.K... ברצון. אשמח 'להקשיב', פה או במייל, היכן שתבחרי.

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
  • טוב אני אכתוב בסוף פה
    איך מתמודדים עם פחד של פעוט כמו חרדת נטישה לדנדוש יש כמו פחד נטישה ורכושנות יתר עלי שרק התגברו בשלושת החודשים האחרונים. במעון המטפלות מחזיקות אותה אז עוזבת אותי בקלות נרגעת תוך שניות אהובה על כל הילדים משחקת מאוד יפה גם במשחקיה ובכל מקום אבל למשל אם מישהו מדבר איתי היא ישר תוקפת ומרביצה לו שחלילה לא ידבר איתי (הכוונה לילדים) אם אני מרימה ילד אחר אפילו בן של אחת האמהות במעון היא ישר מרביצה בלילה הסיפור אפילו חריף יותר עם בכי היסטרי שמא אני אעזוב ואלך אני יושבת לידה בחדר עד שנירדמת. לשירותים אינני יכולה ללכת בלי ליווי צמוד שלה אלי למטבח אינני יכולה גם ללכת
    ואם אני יוצאת מן הבית לכמה דקות ומשאירה אותה עם סבתא וסבא ישר נכנסת להתקף זעם בכי זורקת את עצמה לריצפה מרביצה להם והכל
    הם כבר לא רוצים לשמור עליה בגלל זה.
    התייעצתי עם רופאת הילדים כי הייתי בטוחה שמשהו מציק לה אבל הכל תקין אוזניים (בגרון יש אפטות אבל הרופאה לא משייכת את זה כי זו בעיה של כמה חודשים) רופאת הילדים הפנתה אותי בעיקרון למדריכת הורים במכון אדלר כי אמרה שהמצב עם הלילות לא יכול להימשך כך כי אינני יכולה לעשות כלום
    נכון לסיפור זה ולעכשיו מה את היית מציעה לי לעשות? איך עלי לפעול? כי אני כבר מתרגזת מזה לפעמים וזה לא מועיל לפעמים הילדה עם הבכי הזה מוציאה אותי מהאיזון ואז אני אורמת לה דבר שאני יודעת שאסור אבל בגלל שאינני יודעת איך אני אומרת (אני מזהירה אותה שבבוקר אני אתקשר לרופאת הילדים שלה ושנלך אליה כי היא לא רוצה לישון ורק בוכה) שוב אני מודעת שאסור לומר את זה אבל לפעמים אני כבר מתחרפנת אשמח ליעוץ דחוף בבקשה
    סליחה על המגילה והאורך

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• שלי ,
    אני מסכימה עם רופאת הילדים. הדרכת הורים ב"אדלר" נראה גם לי ככיוון נכון ויעיל. את מתארת חרדת פרידה שנראית, על פניו, כחרדה שמצריכה איזשהו סוג של התערבות שהיא מעבר לעיצות שאני או כל איש מקצוע אחר מסוגל לתת דרך האינטרנט.
    יש צורך בשיחות שלך עם איש מקצוע, בצפייה על התנהלותך והתנהלות הילדה בסביבה הביתית שלכן והדרכה פרטנית שלך כיצד לנהוג מול התנהגות הילדה.
    אני מציעה שתפני בהקדם לסוג כזה של הנחייה, טיפול והדרכה.
    לדעתי רק תרוויחי מכך.
    בהצלחה ותחזיקי מעמד מתוקה!

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה