חזיית הנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • TextText
    היי, בנות!!!!
    שאלה איפה כדאי לקנות חזיית הנקה? מה הבדל ביניהן? איזו עדיף?
    תודה רבה לכולכן מראש
4 תגובות
עמוד 1
  • אני ממליצה על חזית הנקה שנקראת Hope.
    תעשי חיפוש באינטרנט לראות איפה מוכרים, אני קיניתי במרכז וייצמן (צמוד לבי"ח איכילוב) בחנות לבגדי הריון שנקראת מטרניקה (אם אני לא טועה).
    היא שונה מחזיות הנקה אחרות בכך שלא צריך לפתוח קליפס, אלא פשוט למתוח את בד החזיה מתחת לשד.
    ניסיתי גם את של שילב, וזו הרבה הרבה יותר נוחה לי, אבל כמובן שזה אינדיבידואלי והכי כדאי למדוד. אני גם ממליצה לקנות רק אחת מראש ורק אם יום אחרי הלידה את רואה שבאמת נוח לך איתה לקנות עוד. אני נשארתי בית עם שתי חזיות של שילב שאני לא לובשת בכלל.
    אהבתי גם מהסיבה שילדתי בקיץ ואיתה הרגשתי הרבה פחות "חנוקה".
  • ממליצה על החזיה של חברת אמהגן שקניתי בבוטיק BELLY בתל אביב.
    חזיה מעולה - גם נוחה וגם נראית טוב.
    ממליצה בחום. לקח לי הרבה זמן עד שמצאתי משהו טוב, ובסוף קניתי אותה בשני צבעים שונים.
  • כנסי לאתר של "הנקטה טובה". יש לה את המבחר הכי גדול בארץ של חזיות הנקה- ורק האיכותיות. היא גם עושה ירידים ברחבי הארץ וזו הזדמנות טובה למדוד את כל סוגי החזיות . יש לאריאלה המון נסיון בהתאמת חזיות , ומנסיון אישי שלי- היא לא תסכים למכור לך אם החזיה לא תשב עלייך בצורה מושלמת.

בברכה,
    קרן זינגר כהן
    חלב M בגדי הנקה- יפה לך להניק
    www.halav-m.co.il
    חלב M חולצות הנקה- יפה לך להניק
    www.halav-m.co.il
    052-3359444
  • בדיוק היום קניתי לי גופית הנקה. עוד לא השתמשתי בה כמובן (אני עוד בהריון) אבל זה מאוד נוח לשינה ולהנקה בלילות לדברי חברותיי, וקניתי אותה במשביר לצרכן ב80 ש"ח (אם אני לא טועה) במקום 120.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה