כאבים בהנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

התינוקי שלי בן חודשיים מחר:) אני מניקה אותו מלא, כאשר היתה תקופה קצרה שנתתי לא בקבוק פורמולה בלילה, אך בגלל שכנראה יש לו ריפלוקס וויתרתי על הפורמולה ועברתי שוב להנקה מלאה. כרגע, הוא מכאיב לי בזמן היניקה ואני כל פעם מנסה להוציא את השד ולהכניס שוב כדי לוודא שהוא תופס נכון, אבל זה בכל זאת מסתדר. היו כמה שבועות שלא היו כאבים ועכשיו אני שוב סובלת , האני מרגישה כאילו הוא חותך לי לי את הפיטמה. אין לי פצעים בולטים לעין , אני משתמשת במשחה של מדלה באופן עקבי. בטיפת חלב אמרו לי בשבוע הראשון שיש לו לשון מעט קשורה. התייעצתי עם יועצת הנקה בשבוע הראשון שחזרנו מהבית חולים והיא אמרה שלא נראה לי שיש בעיה עם הלשון, לא משהו שאמור להפריע. כרגע אני במצב שאני שוב סובלת ועל סף וויתור ומבחינה כלכלית לא הייתי רוצה לקחת שוב יועצת הנקה ( היא הציעה להגיע שוב).
    האם אתן יכולותצ לעזור לי ?
    ודבר נוסף, רופאת הילדים אמרה שיש לו פטרייה על הלשון, ניסיתי לת לו טיפול תרופתי וזה לא עזר. האם זה יכול להיות קשור?

נטלי
1 תגובות
עמוד 1
  • אני יודעת שעבר כבר שבוע וחצי מאז שפרסמת את ההודעה ומקוה שבכל זאת אוכל לעזור.
    אין לי שום הסמכה אבל ממה שידוע לי יתכן שאם יש לו פטרייה על הלשון והוא יונק את נדבקת ויש לך פטריה על השד מה שיכול לגרום לכאבים. במקרה כזה אתם גם יכולים להכנס ללופ של הדבקות אחד של השניה אם לא תטופלו, אבל זאת רק השערה וכאמור אני לא מוסמכת אז ככי זאת בערבון מוגבל.
    לגבי יעוץ הנקה והנטל הכלכלי הכרוך בה - אני ממליצה לך ללכת לסדנה הנקה שעולה רק 45 ש"ח להשתתפות חד-פעמית בדיאדה אבל אני לא יודעת איפה את גרה:

בית חנה, רח' בן-גוריון, ת"א, ימי א' וה' 10:00-11:30
    מודיעין, ימי ד' 12:30-14:00
    רעננה, ימי ג' 12:45 - 14:15

אלו מפגשים של 2-8 אמהות מניקות באוירה מאוד רגועה ואינטימית, ואפשר לשאול כל דבר שרוצים על הנקה.
    טלפון 1700700815
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה