איך גורמים לתינוקי לישון בעריסה ולא על הידים??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    יש לי תינוקת חמודה בת ארבעה שבועות שנרדמת בדר"כ אחרי שהיא יונקת אבל עשר דקות אחרי שאני מעבירה אותה לעריסה היא מתעוררת ובוכה ומוכנה לישון רק על הידיים וזה מלווה ברצון שנראה לי לא מרעב אמיתי לינוק
    זה בעיקר קורה בשעות אחה"צ, בבוקר היא ישנה מעולה בטיול בעגלה וגם בלילה היא ישנה סה"כ בסדר בעריסה (אחרי מקלחת)
    בנוסף בשעות אחה"צ יש לה נראה לי כאבי גזים, התחלתי לתת לה גראפווטר היום, מקווה שזה יעזור
    זה אומר שכבר פינקנו אותה וזה באשמתנו שהיא אוהבת לישון רק על הידיים??
    מה אתן אומרות? יש עצות של מנוסות??
    זה בכלל המקום לזה? יש פורום אחר פה לשאלות שכאלו?

תודה מראש וסופ"ש נעים לכולללללללללם
2 תגובות
עמוד 1
  • לא מקבלת את ההסבר שזה פינוק כי הם עוד לא מבינים מזה פינוק בגיל חודש (לדעתי בכל אופן)
    יש ילדים שזקוקים יותר למגע וחום, הבן שלי היה כזה והיה קשה מאוד בהתחלה.
    תנסי דרכים שונות להרגיע ולהרדים אותה.
    די קשה בגיל הזה להימנע מהרדמה בהנקה, אבל אפשר להעביר למיטה מיד בסיום ההנקה,
    אחרי שתכירי אותה טוב יותר תדעי איך יותר נוח לה - יש ילדים למשל שלא אוהבים שמיכה וזה מעיר אותם,
    אולי חיתול בד שיהיה צמוד אליה יקל על ההרדמות,
    אולי תנסי ללטף אותה כשהיא בוכה לפני שאת מרימה.
    אני מאמינה שזאת תקופה שתחלוף

• תודה על החיזוקים והעצות: נשמע הגיוני!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה