התהפחות....??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי פשושה קטנה בת 3.5 חודש.
    ממתי היא כבר צריכה להתהפך ואיך אני יכולה לעודד אותה לזה????
    (והיא לא ממש אוהבת להיות על הבטן)
5 תגובות
עמוד 1
  • אולגה שלום,
    כל שלבי ההתפתחות מתחילים מהבטן ולכן חשוב לתרגל איתה שיפור שכיבה על הבטן. תוכלי למצוא את התרגיל כאן בפורום.
    לגבי התהפכויות - בין 4-6 חודשים ולכן כתנאי ראשון חשוב שהיא תשכב על הבטן ותשכב בנינוחות בכדי ששלב ההתהפכות יתרחש בזמן ובצורה נכונה.

בברכה,
    אורנה.

אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
  • אורנה בוקר טוב!!!
    תודה על התשובה את רק יכולה לכוון אותי איפה אני יכולה למצוא תרגילים בישבילה??
    אני עושה לה וגם עוזרת לה בהתחלה הייתי משכיבה אותה על מגבת אבל עכשיו בלי כלום והיא כן שוכבת אבל לא הרבה זמן נראה לי שהיא מתעייפת נורא מהר....
  • נסי את התרגיל הבא כהכנה לשכיבה על הבטן.
    1. להשכיב על הגב ,הרימי את הרגליים לכוון הפנים וחזרה. חזרי על התנועה מס' פעמים. יש לראות שהאגן מתרומם והגב מתעגל.
    2. הרימי את האגן, הניחי יד מתחת לישבן.ביד אחת אחזי את הרגליים ובשנייה גלגלי את האגן לכוון הראש. חזרי על התנועה מס' פעמים.
    3. הגביהי את האגן על הרגל שלך. טפיחות קלות על החזה.על מנת להוריד מתח שרירי מיותר.
    4. על הגב. ישרי רגל אחת וכופפי את השנייה. גלגלי את התינוק אל הצד של הרגל הישרה. הגיעי אל הצד וחזרה לגב. חזרי על התנועה מס' פעמים, לשני הצדדים.
    5. לשהות על שני הצדדים.
    6. המשיכי לגלגל עד אל הבטן. ניתן לשלב טפיחות על השכמות והכתפיים, הדהוד של הקול לתוך השכמות והגב.

את צריכה לראות שיפור מיום ליום ובלי מגבת. במידה ותראי שאת לא מצליחה להגיע להשגים לבד - אנא שיקלי שמדריכה להתפתחות תינוקות תראה אותה.
    בברכה,
    אטרנה.

אורנה עטאר
    www.first-step.co.il
  • היי אורנה...
    רציתי רק לעדכן אותך שהילדה שלי ממש הישתפרה ועוד לפני שרשמת לי תרגילים אני כבר מזמן לא משכיבה אותה על מגבת אלא ככה על הבטן אבל היא שוכבת על הבטן גג 10 דקות וזהו מתחילה להתבכיין עד שהיא מתחילה לבכות וכמובן שאני ישר מרימה אותה...
    אבל היא מחזיקה ראש מאוד יפה ועוקבת אחרי דברים מאוד יפה.
    אז אולי יש לך משהו טוב לעשות כדי לעודד אותה לשכב יותר זמן על הבטן אני אשמח...
  • אולגה שלום,
    נסי לתת לה מגע עמוק כשהיא על הבטן, טפיחות, הדהוד של קול. בנוסף את יכולה להשמיע לה צלילים בכדי להסב את תשומת ליבה.
    במידה ויש לך כדור פיזיו את יכולה לגוון ולשים אותה על כדור פיזיו על הבטן כמה דקות ביום עם ניעות של הכדור.

בברכה,
    אורנה.
    אורנה עטאר
    www.first-step.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה