אובדן היריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    לפני חודש וחצי נאלצתי לעבור הפסקת היריון בשבוע 34. בסביבות שבוע 23 במעקב גדילה של העובר גילו שיש לי ריבוי מי שפיר קל, עברתי סדרה של בדיקות לגלות ממה נובע הריבוי והבדיקות לא הראו שום דבר חריג, הרופאה שלי הייתה מאוד אופטימית ורק המליצה על המשך מעקב. בשבוע 30 שוב הייתה עלייה במי השפיר ונשלחתי לבית חולים לבירור, שם התברר כי כבר החלו לי צירים או יותר נכון צירונים אך גם שם הרופאים לא חששו מריבוי מי השפיר ולאחר כמה ימי אשפוז שחררו אותי הביתה עם כדורים להפסקת צירים. כדי להרגיע את החששות עשיתי גם בדיקת מי שפיר שגם היא יצאה תקינה. אך הריבוי המשיך לעלות והגיע לריבוי שכבר נחשב קריטי,הבטן שלי הייתה ממש ענקית הרחם היה מאוד מתוח והתאים לשבוע 40 למרות שהייתי בשבוע 34. ואז החליטו בבית החולים לבצע לי סקירה מכוונת (למרות שכבר עברתי אחת כמה שבועות לפני והסקירה יצאה תקינה). באותה סקירה קבלתי את החדשות הקשות והכואבות ביותר בחיי, הרופא הסביר לי כי לעובר יש מומים מורכבים מאוד במוח ובמערכת העיכול והוא ממליץ מאוד להפסיק את ההיריון. אין דרך לתאר את הכאב הזה עדיין אין לי ילדים ההיריון הראשון שלי הסתיים בשבוע 9 לאחר שלא היה דופק לעובר, והפעם כשכבר הגעתי לשבוע כל כך מתקדם הציפייה וההתרגשות היתה כל כך גדולה רק כמה ימים לפני כן הלכתי יחד עם בעלי להזמין ריהוט ועגלה כסא לאוטו, הייתי שבורה... קיוותי שלפחות החלק הפיזי בתהליך הכל כך קשה של הפסקת היריון יהיה קל אבל זה לא קרה. הדיקור ללב העובר ארך יותר משעתיים והיה כואב מאוד עד שהיו צריכים לתת לי טשטוש בגלל הריבוי במי שפיר. גם הלידה ארכה המון שעות והייתה כואבת ומייגעת. אך החלק הכי קשה היה לשמוע מהידרים הסמוכים בכי של תינוקות שרק נולדו ולדעת אצלי זה לא עומד לקרות...
    עבר מאז חודש וחצי אני משתדלת להביט קדימה ועטופה באהבה ותמיכה של משפחה וחברים אבל זה כל כך קשה וכואב אין יום שעובר שאני לא נזכרת במה שעבר עליי וגם מאוד פוחדת מהעתיד.

מצטערת אם ציערתי כאן משהי הייתי חייבת לספר במיוחד כשראיתי שקיים פורום כזה
4 תגובות
עמוד 1
  • צר לי כל כך על מה שעברת קבלי מלא חיבוקים
    וב"ה הריון הבא שלך יהיה תקין אמן!

• עצוב לי ביום הנורא הזה אז ניכנסתי לפורום הזה כדאי לעודד וחזק כאן בנות שזקוקות לתמיכה וחיזוקים. אני לא מתארת לעצמי מה עברת. הינו איתך כמעט באותו מקרה רק שתודה לאל בסוף ההסקירה מורחבת הראתה שהכל תקין. היה לי היריון מפחיד ביותר מה לא אמרו לנו ... מה לא היה לי אבל המשכתי הלא כי חייבים. את חייבת להתחזקלעסוף כוחות ולהמשיך לנסות הלא הרי הם הכל בחיינו , יש אנשים שיוצא להם הכל בקלות נקלתות מהר ולא מאריכות את מה שיש להן, ויש כאלה שלהפך.... מאמי תתחזקי וברגע שתהיה חזקה ותרגישי מוכנה תמשיכו לנסות לאהוב אחד את השני ובעזרת השם יצאו לכם ילדים מדהימים !!!! הסיפור שלך ריגש אותי כל כך תקבלי המון המון חיבוקים ממני ותאמיני שהכל יהיה בסדר תחשבי חיובי
  • תהיי חזקה!!! מקווה שאת מחזיקה מעמד! אבל אני חייבת לשאול איפה לעזאזל היו הרופאים בכול תקופת ההריון?! לא היה ניתן להבחין במומים בשלב מתקדם יותר??? אני משתגעת מהרפואה של היום אם כול ההתקדמות והטכנולוגיה כנראה האדישות חוגגת. אני עברתי הפלה בשבוע 20 מסיבות שכנראה ידועות רק למי ששולט בעניינים שם למעלה. ההריון היה תקין הכול היה בסדר עד שבוקר אחד התחילו צירים עם ירידת מים ומשם הסוף כבר היה צפוי.והיום אני 4 חודשים אחרי מנסה להיקלט שוב עדיין לא מאמינה שעברתי את הדבר הנורא הזה אבל כמו שאומרים הזמן עושה את שלו וצריך לחשוב על הריון הבא שבעזרת השם יהיה תקין ויסתיים בדמעות של אושר! מאחלת לך הריון הבא מוצלח תהיי חזקה תחשבי רק טוב !
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה