הזרעה ראשונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם
    אני לא יודעת ממש איך להתחיל...אני אנסה לקצר
    עברתי הזרעה ראשונה לפני שבועיים וביום חמישי האחרון עשיתי בדיקת דם (בטא)
    האחות התקשרה והודיעה לי שיש הריון!!!!
    אני לא ממש מאמינה, אני כבר יומים מסתובבת באופוריה ולא ממש מעכלת...
    לא ציפיתי כ"כ רציתי לשמוע את התשובה החיובית אבל חששתי נורא שהתשובה תהיה שלילית.
    יש לי כ"כ הרבה שאלות ואני כ"כ מפחדת שזה לא יחזיק מעמד (לא יודעת למה...)
    איך אני מחשבת באיזה שבוע אני?
    יש לי כאבים בבטן התחתונה - ממש למטה - מין תחושה לא נעימה כזאת אבל זה נסבל - האם זה תקין?
    שיהיה בהצלחה לכולם ואודה לתשובתכם!!
15 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל בשעה טובה ומזל טוב
  • תודה רבה!!!
    ככל שעובר היום אני יותר ויותר מסתגלת למצב.
    עוד לא יצא לי להגיד - אני בהריון!!!
    אני באמת מאחלת בהצלחה לכולן - אני יודעת כמה זה קשה ומתסכל אבל יש סוף טוב!!!
    מחר יש לי שוב בדיקת בטא לראות אם ההורמון מכפיל את עצמו ואז אם הכל תקין אז עוד שבועיים אולטראסאונד
  • מזל טוב
  • מזל טוב... מאמי תירגעי... הלחץ והמתח לא עוזרים...

איזה אושר לשמוע חיובי??
    שמחה בשבילך ותחשבי ותאמיני שיהיה בסדר וכך יהיה בעז"ה

לא לחשוב שלילי...
    תדברי עם העובר שלך ותגידי לו
    כמה הוא חשוב וכמה את רוצה וחיכית לו...

יהיה בסדר מחזיקה לך להמשך תקין ומוצלח...
    מחכה לך בפורום תמיכה למעלה
  • שלום לך!!!
    שיהיה לך במזל טוב ובשעה טובה!!!

אני ובעלי מנסים 9 חודשים, מצב ההורמונלי שלי תקין, ואצל בעלי מצב של הזרע בינוני.
    יש לי שאלה אלייך, אחרי כמה זמן של ניסיונות להיקלט, החלטת שעושים הזרעה? ומה הסיבה?

אשמח לקבל ממך תשובה!!!

מאחלת לך הריון קל!!!!

אלונוש.
  • מזל טוב
    המשך הריון קל ותקין
  • בס"ד

מזל טוב יקירה..
    בקרוב אצל כולנו...
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי אלונוש

שלום לך!!!
    שיהיה לך במזל טוב ובשעה טובה!!!

אני ובעלי מנסים 9 חודשים, מצב ההורמונלי שלי תקין, ואצל בעלי מצב של הזרע בינוני.
    יש לי שאלה אלייך, אחרי כמה זמן של ניסיונות להיקלט, החלטת שעושים הזרעה? ומה הסיבה?

אשמח לקבל ממך תשובה!!!

מאחלת לך הריון קל!!!!

אלונוש.

אתי
  • שלום לכן, נרשמתי כעת, ממש אך ורק על מנת לעודד אותך אלונוש ואת שאר הנשים כאן, העוברות בדיוק את מה שאני עברתי על מנת להרות.
    גם אנחנו נסנו 9 חודשים להרות באופו טבעי אך ללא הצלחה, הסיכויים בשנה הראשונה קטנים יחסית לעומת השנה השניה, אבל כמובן לא רצינו להמתין, וחששותי להתמודדות אם משהוא לא בסדר עלו על הכל והייתי יותר מכל מעוניינת לבדוק ולסמן וי על כמה בדיקות בסיסיות, התחלתי במעקב זקקים, שהיה תקין, צילום רחם, שהיה תקין, בדיקת זרע, שבקופת חולים לא הייתה משהו, אך בהמשך המקום אחראי ופרטי כאשר מסרנו זרע במקום ולא הבאנו מהבית, היה זרע מצויין, זה עוד טיפ, ממש לא לסמוך על ספירותצ הזרע של קופת חולים, סתם חבל על הדמעות והכאב לדעת שמשהוא לא בסדר כאשר הוא בסדר, אחר כך פנינו בהמלצת חברה לדר' אריה ברקוביץ, רופא מדהים, מקצועי, אמנם לא דברן גדול, אבל מקצועי, והוא יודע מה הוא עושה, וזה מתפרש לתוצאות במקום לדיבורים, שזה מה שהכי חשוב, הוא יושב בגבעת שמואל, כן כן נסענו עד לשם בכל ביקור, היה שווה, אחרי בדיקות דם והזרקות גונאל F וזריקה להבאת הביוץ, ביצענו הזרעה ראשונה שלא הניבה פרי, ואחר כך כמובן היו צי'סטות צלולות כתוצאה מההרומונים, שזה תקין אצל כל הנשים שעוברות הזרקות, המתנתי חודש נוסף למחזור שינקה את הרחם מהצי'סטות, ואז שוב ביצענו הזרקות ושוב הזרעה שניה, ואמרתי לרופא שאם זו לא נקלטת עם נתונים טובים כל כך כשלנו אז מה כן יקלט, תגיש את התיק להפרייה, המתנתי שבועיים ושוב דימום, כמובן שהוא הלך והתעצם, והודעתי לרופא שקיבלתי מחזור בצער עצום, רק מוזר היה שהוא נמשך 10 ימים, הוא אמר שזה תקין הכל כתוצאה משיבושי ההורומנים. הואר אכן הגיש את התיק שלנו לועדת הפריות של קופת חולים, כי הפריה מבצעים אחרי לפחות 3 הזרעות ולא 2, אך התחננתי ואמרתי לו תגיש, אם יסרבו אני יערער ואלחם עם מי שצריך, תשאיר את זה לי, וכך היה. אחרי שבוע חליתי בשיעול חזק, נזלת כאבים בגב בנשימה, הלכתי לרופא, אופס דלקת ריאות, קיבלתי אוגמנטין, וסתם בשביל הספורט כשהייתי בבית המרקחת אמרתי לעצמי אולי קרה נס, והדימום של 10 ימים הוא לא היה מחזור? קניתי יחד עם האנטיביוטיקה מקל הריון, באדישות מאין כמוה חזרתי לעבודה ועשיתי את הבדיקה ולהפתעתי הופיעו שני קווים. אז כן אני בהריון, כבר בחודש שני כעת.
    מה יש ללמוד מזה, שאסור להתייאש למרות שזה סוחט כל כח וסבלנות, ואי אפשר להסיק מכל דימום שהוא מחוזר, הדימום אצלי היה מהשתרשות העובר ברחם וזה תקין לחלוטין. אני רק יכולה לאחל לך ולכל מי שבפורום הזה המון הצלחה. ולהאזר בסבלנות.

אתי
  • שלום לכולם ושבוע טוב
    אני עשיתי הזרעה ביום חמישי
    ויש לי את כול התופעות לוואי של הריון
    בחילות עיפות ובטן נפוחה של הריון וכאבים ברחם למטה
    ואין לי מצבי רוח ותאבון
    האם אני בהריון?
  • ואני צריכה לחכות עד סוף ינואר כדי לראות אם ההזרעה נקלט או שלא
  • היוש
    את צריכה לחכות בין 12 -14יום ממה שידוע לי
    ואז עורכים לך בדיקת דם
    אבל הכל בהתאם להנחיות של הרופא שלך
    מאחלת לך שתתבשרי בבשורות טובות;)
  • היום קיבלתי מחזור אז זאת אומרת שאני לא בהריון וההזרעה לא הצליחה ואני במצב רוח נוראי רק בוכה
  • מה זה אומר שהרופא רוצה לעשות לי הזרעה זה לנסות להזריע לי את הזרע או את כול התהליך מהתחלה
  • מה זה אומר שהרופא רוצה לעשות לי הזרעה זה לנסות להזריע לי את הזרע או את כול התהליך מהתחלה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה