יש לכן אולי טיפים איך לא נרדמים בהנקה בלילה?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן
    אני אמא צעירה לתינוקת מתוקה בת שלושה שבועות מחר!
    בלילות האחרונים אני נרדמת איתה על הידיים תוך כדי הנקה בלילה
    היא איתנו בחדר בעריסה וכשהיא מתעוררת לאכול אני יושבת איתה במיטה שלנו עם כרית הנקה סביבי, וזה נורא מלחיץ אותי שהיא תיפול או תימעך ...
    חוץ מזה שאם היא נרדמת תוך כדי ההנקה , לפעמים ממש בהתחלה ואני לא ערה כדי לעורר אותה אז היא לא שובעת ורוצה לאכול שוב כעבור זמן קצר

יש לכן אולי עצות איך לא להרדם ? ואני מודה שאני מפונקת ולא רוצה לקום מהמיטה ולעבור לשבת בחדר אחר, יותר נחמד מתחת לשמיכה...

ואם כבר אז עוד שאלה: בימים האחרונים היא כמעט לא עשתה קקי, ממש רק נגיעות צבע צהבהב אחרי "פוקים" שמלווים בבכי גדול
    כמה זמן נראה לכן סביר לא לעשות קקי? פיפי יש לה בשפע, בשבועיים הקודמים היו לה כמה יציאות ביום...
    אני שוקלת ללכת מחר בבוקר לרוא ילדים....

תודה מראש ולילה טוב,
    קרן
3 תגובות
עמוד 1
  • אם את מפונקת אז אין לי כל כך מה לעזור לך
  • מזל טוב ללילת התינוקת המתוקה :)
    אני יודעת שזאת תקופה לא קלה, אבל כשאת צריכה להאכיל בלילה, פשוט תטיילי איתה בין החדרים תוך כדי הנקה. ככה בטוח לא תרדמי.
    זה קשה אבל תחשבי שהיא תשבע ותישן יותר טוב. אז עדיף לסבול עוד 10 דקות ערות בלילה מאשר לקום כל שעה.... תסכימי איתי?
    אחרי שהיא שבעה היא תישן לך יותר טוב.
    שימי לידך כוס מים או מיץ. השתייה מעוררת וככה לא תירדמי תוך כדי הנקה.

בהצלחה. תעדכני
    צריך רק לחייך!
  • צודקות כנראה הפינוק שלי לא במקום
    חלק מההסתגלות לאמהות לשים את טובתה של התינוקי לפני טובתי, אה?

תודה על העצות והתמיכה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה