cmv לפני הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, אני הייתי רוצה להתייעץ בקשר לCMV לפני הריון מכיוון היתי אצל 2 רופאים שכל אחד אמר משו אחר ואני ממש מבולבלת.
    אני נשואה כבר שנה וממש רוצה להיכנס להריון, אך לצערי עלי לעבור טיפולי פריון, לכן לפני הטיפולים עשיתי כמה בדיקות ובהם התגלה הCMV .
    בדצמבר הערכים היו: IgG גדול מ250 חיובי
    IgM חיובי
    avidity גדול מ45% -מה שמעיד על זיהום ישן.

פניתי לרופא שטען שהזיהום הוא מלפני שלושה חודשים כלומר ספטמבר והמליץ לחכות חצי שנה.
    עברו שלושה וחצי חודשים מאז והחלטתי לחזור על הבדיקה-
    כעת התוצאות הן - IgG גדול מ250 חיובי
    IgM שלילי קרוב לcutoff
    avidity- שלילי
    כלומר עכשיו החידק הוא כבר שלילי,
    הייתי אצל גניקולוגית שטוענת שאין חשש אך למען הסר ספק שלחה אותי לזיהומולוג (והייתה בטוחה שיצחק לי בפנים כי הבקות מראות בבירור שהזיהום חלף)ן
    הגעתי בטעות לרופאה שמתמחה בנשים שהן כבר בהריון והיא אמרה שהזיהום שלילי והסכנה חלפה
    אך קבעתי תור לזיהומולוגית שטוענת שעדיין קיים ביון ושיש לחכות עד ספטמבר!!

אני ממש מבובלת - יש לציין שכבר התחלתי עם הטיפולים וכבר אני ממ הרגשתי את זה בא, אבל עכשיו אנ בלבטים אני מפחדת לגרום נזק לעובר, הבעעיה שכל אחד אומר משהו אחר ואני לא יודעת אם זאת האמת או שזה סתם כיסוי תחת.

לכן רציתי לדעת מה דעתך?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה