היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולן אני נמצאת בשבוע ה 20 החלטתי להירשם לקורס הכנה ללידה , אך לא יודעת במה לבחור היצע גדול ואין לי עם מי כל כך להתייעץ אני תושבת ראשון לציון, האם יש למישהי המלצה אשמח לקבל תגובות
10 תגובות
עמוד 1
אני מאזור ירושלים, אז לא יודעת אבל ממליצה ללכת לקורס יחד עם בן הזוג, הריון תקין ובריא!
אנחנו עשינו קורס הכנה ללידה אצל שירלי בנטואיץ בת"א (יש לה אתר) היא משלבת טיפים לנשימות ותנועתיות מעולם היוגה עם הדרכה יותר עיונית יחד עם דולה מקסימה בשם אביבה סה"כ אני ממליצה עליהן, נותן הרבה חומר למחשבה וידע בזמן צירים השתמשתי בעצות שלהן וגם בהתנהלות מול הצוות הרפואי בבי"ח
הן קצת בגישה של לידה טיבעית אבל לא אגרסיביות בנושא
מה שכן אני מצטרפת להמלצה של קודמתי לעשות את זה עם בן הזוג (אפילו שהגברים שם מקבלים לגיטימציה להרדם על הפופ (-; ) בזמן אמת הייתי צריכה שבעלי יזכיר לי איך נושמים בציר ובכלל זה פותח גם להם את המודעות והחיבור לכל הסיפור
בהצלחה!!!!!!!!
שלום ומזל טוב אני כרגע בשבוע 23 ואני גרה בראשון לציון נרשמתי לקורס הכנה ללידה באסף הרופא 6 מפגשים הקורס הארוך מסובסד עם קופ"ח מאוחדת אני לא יודעת איזה קופה את אבל תבררי אצלהם אולי אפילו נהיה ביחד חחח אני מתחילה בסוף מאי בימי שלישי קבוע.
אשמח לראות אותך:) ושיהיה הריון קל ותקין. עטרה
עכשיו שאני מסתכלת על זה כתבת את ההודעה שאת בשבוע 20 לפני כמעט שבועיים אז אנחנו צריכות להיות בהפרש של שבוע אולי ואנחנו גם שמתי לב בנות אותו גיל זה ממש נחמד ככה. אפשר להעביר חויות וסיפורים ועצות חח אשמח שתיצרי איתי קשר:)
טוב היום אני חודש וחצי לאחר לידה ולפניכן חיפשתי הרבה פורומים כדי לקבל המלצות על קורסים.קורס של מרסי גבע במרכז היולי שלושה מפגשים. תהיא ממליצה להתחיל בתחילת שמיני. קורס מעולה מכין ללידה מעבר הפרקטיקה גם נפשית. עוזרת להבין שאין דרך ״נכונה ״ ללדת. מציגה את כל האופציות מצחיק.מרסי מדהימה אפשר להתייעץ איתה בכל נושא, ומה שהכי חשוב היא עושה את הכל מהלב. לא ממושכר. גם בני זוג מאוד נהנים בקורס בזכות האווירה האינטמית. ממליצה מכל הלב!!!
היי!!! אני גם מראשון, לקחנו קורס דרך קופת חולים מכבי, אבל עשינו אותו ברמת השרון................. מרוצים מאד בהצלחה
אהובה הילה חן!!! מדהימה מקצועית מאוד, קורס ממש כפי, כבר המלצתי כאן בעבר עליה- הסטודיו שלה ברחובות. הנה האתר שלה http://www.hilahen.co.il/ שוב, ממליצה בחום, לא תצטערו ותצחקו כל הדרך לחדר הלידה!!!
ממליצה מאוד על קורס היפנובירת'ינג. אני ילדתי בעזרת השיטה וכל כך הוקסמתי שהיום אני מדריכה. ילדתי ממש ללא כאב, לידה מדהימה. זו היתה הלידה השלישית שלי כך שהייתי מודעת מאוד להבדל. אם תרצי פרטים את מוזמנת להתקשר 050-5552095 או להכנס לאתר ktina.co.il
"פשוט ללדת" הכנה ללידה בשיטת היפנובירת'ינג
ציטוט:פורסם במקור על-ידי שימפי
אני מאזור ירושלים, אז לא יודעת אבל ממליצה ללכת לקורס יחד עם בן הזוג, הריון תקין ובריא!
אני גם מאזור ירושלים. עשיתי קורס הכנה ללידה בהדסה עין כרם וזה מאוד עזר. זה מחייב ולא תמיד קל להתמיד אבל זה חשוב. עשיתי גם סיור הדסה בייביכי החלטתי לנוח במלון יולדות אחרי חוויה כזו. כדאי גם לשם לבקר במסגרת הסיורים...
גם אני מאזור ירושלים והייתי בקורס הכנה ללידה בהדסה עין כרם- היה בסדר גמור. מחייב אבל כדאי להתמיד. אבל במסגרת הסיורים בבית החולים החלטתי לבקר גם בבית יולדות הדסה בייביכי החלטתי שאני רוצה לנוח אחרי חוויה כזו וזה עזר לי להחליט אם כן או לא. ..ובררורר...שזה היה כן!