וואו פורום שכולו מחוכמתה של שרון שמש..... כיף גדול - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נכנסתי אחרי הרבה זמן שלא נכנסתי לפורום, מאז חופשת הלידה עם ניצן.
וראיתי כי את מנהלת פורום תמיכה נפשית, אני מתרגשת, שמחה ומאושרת לראות כי אפשר יהיה לקבל מחוכמתך וידיעותיך על אופן גידול ילדים בפורום שכולו שרון שמש.
מי כמוך יודע וכמו הבנות בפורום הורים שכל שאלה שהיתה לי ישר פניתי אליך בידיעה כי אקבל את המידע הכי הכי נכון, אמיתי, חם וחכם.
תודה תודה תודה , כי פתחת פורום שכזה, עכשיו בטוח אנסה להכנס יותר.
נשיקות ענבר,
דרך אגב, אצלנו הכל בסדר גמור, יש לנו שני ילדים מקסימים, מדהימים, אלה היא ילדה חכמה, נבונה , שנונה מאוד מאוד. וניצן כל כך חברותי, נעים וחייכן שלא יאומן, והכי חשוב שעלינו על דרך המלך והאידיליה בין אלה לניצן מדהימה, הם כל הזמן מחפשים זה את זו למרות הפרש הגילאים אלה בת 3 ושלושה חודשים וניצן בן 10 חודשים.. כיף גדול.
ענבר
2 תגובות
עמוד 1
שלום. תראו תראו מי בא לבקר
וואו!!!!!!!!!!!! ברוכה השווה, ברוכה הנמצאת, ברוכה המברכת וברוכה תהיי!!!! שימחת אותי בדברייך! וטוב שחזרת לספר על ההתאקלמות המדהימה בתור אמא ל - 2 ועל האידיליה בין ניצן לאלה - תודה לך על שיתוף מדהים!! אשמח, תמיד - להיות בשביל כל שיתוף, שאלה, התייעצות, קבלת מידע וסתם הרהור (כמובן, בתחום הצר והמוגבל של ידיעותיי...)
שרון שמש M.Sc פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T