שרוני.. אשמח לשמוע את דעתך... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מתכוננת למבחני פילת
4 תגובות
עמוד 1
  • הבהרה קטנה בנוגע למבחנים של פילת -
    המבחנים הם בד"כ אותם מבחנים אבל הצרכים של כל מקום וכל תפקיד הם שונים.
    ז"א יש תפדיקים שבהם להיות ראש גדול ולהתבלט זה החלק החשוב, יש תפקידים שלהיות חלק מהקבוצה יהיה חשוב יותר וכו'.
    כך שהייתי מפרטת לשרוני יותר על מהות התפקיד ע"מ שאם ביכולתה תוכל לעזור לך יותר.

• לינבר תודה ממי אני תמיד שמחה לקבל עוד טיפים ודיעות על המבחנים האלו שלא כ"כ היה לי מושג מה הם..
  • היי דניס ,
    שיהיה בהצלחה רבה במבחנים...
    כפי ש"משתמע" מתוארי ונסיוני, מבחני מיון לעבודה, הכנה למבחני מיון ובכלל כל התחום התעסוקתי - אינם בתחום עיסוקי והתמחותי.
    (אני עוסקת בתחום הקליני - אבחון וטיפול בהפרעות/מחלות/קשיים נפשיים, רגשיים והתנהגותיים.)
    למיטב ידיעתי, מכון פילת-אדם הוא מכון גדול וידוע העוסק במבחנים ואבחונים תעסוקתיים. בוודאי נשלחת לשם ע"י חברה כלשהי שלעבודה בה הגשת מועמדות?

מבחינת חלק המבחן ה"פסיכולוגי", הוא כולל מגוון מבדקים, שבחלקם הכוונה האמיתית העומדת מאחורי המבדק היא לא ברורה לנבחן. חלק מהמבדקים מפוזרים בין מבחני החשיבה (העתקת צורות, ציור דמות או עץ, תיאור תמונות, השלמת משפטים ועוד). נוסף על אלה כוללים המבדקים הפסיכולוגיים גם ראיון אישי מול פסיכולוג (חשוב למקד את הראיון כמה שיותר ביכולותייך וכישורייך המקצועיים. מה עשית? אילו תפקידים? במה נכשלת? למה את מגדירה ככישלון?... וכו'.) ודינמיקה קבוצתית. בדינמיקה, ישנה סיטואציה של דיון בקבוצה, הצריכה להגיע להחלטה משותפת במשימה המוטלת עליה תוך פרק זמן מוגדר. המשתתפים נבחנים לא רק על יכולת עמידתם במשימה בזמן הקצוב אלא בעיקר על ההתנהגות שהפגינו בקבוצה: יכולת מנהיגות (או לחילופין שתלטנות ותוקפנות) או יכולת עבודה בשיתוף פעולה, כושר שכנוע, פתרון בעיות...

לגבי התמונה שצירפת, ייתכן והייתי הולכת על כיוון של "תמונת נגטיב" - החלקים הכהים הם בהירים והחלקים הבהירים הם הכהים.

אם התפקיד שלשמו נשלחת לבצע את המבחנים הוא מספיק חשוב לך, ייתכן וכדאי לשקול קורס או סדנת הכנה?... אני יודעת שיש פסיכולוגים תעסוקתיים ו/או יועצים ארגוניים שנותנים שירות שכזה.

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
  • שרוני תודה רבה מותק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה