מי מבינה בחלומות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה חלום היה לי הלילה אני עדיין חושבת עליו.
    חלמתי שאני בהריון ואני בביה"ח כבר צריכה ללדת היו לי צירים וכשהגעתי לביה"ח הם הפסיקו אז היסתובבתי והלכתי כמה שעות פתאום ניהיה לי ציר חזק ותוך כדי שאני הולכת אני מרגישה פיתאוםשהראש יוצא לי ואני מחזיקה את הראש בידיים ורצה אם אמא שלי לחדר לידה והתינוק יוצא ככה בלי בעיה ואני מיתרגשת ושמחה ממש חלום הזוי הלוואי עלינו לידה קלה כזאת ממש בלי להרגיש איזה מצחיק..........ץ
    אז ככה אני ממש לא בהריון למרות שלפעמים ממש בא לי עוד אחד כשאני רואה איך הבובה שלי גודלת לי ומדהימה אותי כל יום מחדש. אבל בגלל הניתוח שעשיתי לפני כמה חודשים צריך לחכות שנה אז אני יחכה עוד קצת בנתיים תאיר תיגדל יותר .

אז מה יש פה מישהי שמבינה בחלומות???
8 תגובות
עמוד 1
  • לפי מה שאני יודעת ומניסיוןןןןןןןןןןן שחולמים על לידה שוב וכול כך קלה כמו שחלמת זה אומר שאת אוטוטו צריכה להיות בהריון יאללה הלוואיייייייייי יהיה ליהל ולתינוק שעוד מעט יולד לי עוד חבר או חברה חחחחחחחחחחחחחחחח
  • תראי יש חלומות שאין להן הסבר
    כי כל אחד לפעמים חולם בדברים שנמצאים בתת מודע שלו
    את חושבת על הריון ובא לך ובגלל זה חלמת על לידה
    גם אני חולמת לפעמים על הריון ועל לידה כי עכשיו אני מתכננת הריון

..]

[.]

[.

• כמו שפופה אמרה...
    יכול להיות זה דבר שאת חושבת עליו במהלך היום וזה בא לך בחלום..

וגם חלום על הריון מסמל על הריון...

• חלום יכול לשקף את התשוקות והרצונות שלך.
    לרוב הריון /לידה מצביעים על התחלות חדשות
    לא בהכרח הריון אבל אם כן רוצים בקרוב אז ממי מאחלת
    לך בריא תקין ו 38 שבועות מספיק
  • לא יודעת אבל האמת שגם אותי זה מסקרן.
    אני כן בהריון ברוך השם ואני כבר חלמתי שכאילו ילדתי ולא הרגשתי אפילו..הרבה אני חולמת על זה..בגלל שאני חושבת על זה?
    #
  • אני יודעת שאם חולמים על הריון- או את או מישהי אחרת בחלום שלך בהריון- זה אומר הריון שלך.
    אני חלמתי שמישהי שעובדת איתי מחזיקה תינוקת ואחרי שבוע גיליתי שאני בהריון.

ilypie.com]
  • חלמתי הלילה שאני בחודש תשיעי לקראת לידה.. בטן מתוחה ויפה, ואני נמצאת בבית עם אבי ואמי (הם גרושים ולא בקשר טוב.. אז זה קצת מוזר)
  • לפי מה שאני יודעת ומניסיוןןןןןןןןןןן שחולמים על לידה שוב וכול כך קלה כמו שחלמת זה אומר שאת אוטוטו צריכה להיות בהריון יאללה הלוואיייייייייי יהיה ליהל ולתינוק שעוד מעט יולד לי עוד חבר או חברה חחחחחחחחחחחחחחחח
    י
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה