מיום שני התחלנו להגיד להם שאבא נוסע לעבודה לכמה ימים הוא אורז מזוודה ולוקח תיק כי הוא יחזור רק ביום ראשון. ומייד הוספתי אבל...אנחנו נבלה ביחד ויהיה כיף אחותי תהיה איתנו לילה אחד וביום שישי נישן אצל סבא וסבתא...
ביום רביעי בעלי לקח אותם לגן ואני החזרתי אותם מהמעון ומייד נסענו לג'ימבורי שיהנו ויתעייפו אחר כך חזרנו הבייתה הזמנו פיצה והתארגנו לשינה.
הכנתי לו בקבוק ואמרתי לעצמי שבהתחלה אני רק אתעקש על כמות החלב כי זה באמת הכי מפריע לי...והוא....בכלל לא התייחס לכמות
בלילה היה לי קשה להרדם וב 23 (בלילה
) הגדול התעורר (מה שלא קורה אף פעם בשעה כזו כשבעלי נמצא) ורצה את אבא ואמרתי לו "אתה זוכר שאבא לא כאן? אתה זוכר שהוא יחזור ביום ראשון?" ואחרי פחות מדקה הוא נרדם לידי במיטה עד הבוקר. בחמש בבוקר הוא העיר אותי בשימחה
בשש בבוקר הושבתי אותם לצפות בטלויזיה והכנתי להם בקבוק...והוא....אפילו לא זז מהטלויזיה כדי להצטרף או להשגיח
הכנתי להם ארוחת בוקר מזינה (עוגה
) בהחלה הוא רצה שאני אביא לו את כל התבנית ולא הסכמתי והוא התעקש קצת אז עשיתי פשרה ואמרתי לו שאני אשים את החתיכה שלו בתבנית והוא יאכל את החתיכה שלו מהתבנית. הוא הסכים וכשסיים את החתיכה החזיר לי את התבנית.
אחר כך לקחתי אותם לגן ובדרך הוא נזכר שהוא רצה לקחת צעצוע ורצה שנחזור ואמרתי לו שאי אפשר והוא קצת התבאס ואז אמרתי לו "יש לי רעיון! כשאני אחזיר אותך מהגן אני אביא לך אותו" והוא נרגע!
זהו בנתיים, אפשר לומר שהופתעתי לטובה!
הלוואי וימשך ככה
היום אחותי באה לישון איתנו
תודה רבה לך שרון שעזרת לי להתמודד עם הפחדים ושנתת לי ביטחון נראה לי שהרוגע והביטחון שלי השפיעו על כל הסיטואציות