וואי נראה לי פעם ראשונה שאני פונה אליך לעצה, מה זה אומר עלי?!?! שאני עד כדי כך בסדר בראש, או דפוקה בראש שמדחיקה הכל עד למצב שהיא מתפוצצת?!?!
את בטח יודעת, או שאולי לא, לבעלי היה עסק שנפל בגלל שותפים שרימו, במשך יותר מדי זמן ניסינו להתמודד כלכלית, עד שבסוף באה הנפילה הגדולה ונאלצנו לעבור לגור אצל חמי וחמותי.
וחמותי היא לא בן אדם שיעמוד מהצד ולא יתערב.
היא מתערבת בהכל
חייבת להיות מעורבת בהכל
להעיר סתם בשביל לעקוץ ולא כדי לתת עצה ידידותית
פרצופים בלי סוף
שום דבר לא טוב לה
פדנטית ברמות של להקיא - אוי ואבוי אם מניחים את הכוס בצורה כזאת ולא אחרת, או אם אחרי שניקיתי אבק לא הנחתי את התמונות בדיוק במקום שהיו.
מתערבת לי בחינוך
מתערבת לי בבגדים
מתערבת לי בבנק
מסתכלת מתי התקלחתי, ובאיזה סבון
וכו' וכו' וכו' וכו'
ואת האמת אחרי חצי שנה, סופית סופית סופית - נכנעתי!!!
בעלי מראש הכין אותי לזה, ואמרתי לו שאני אבליג, שאני יודעת כמה זה חשוב להתאוששות שלנו וכמה זה יעזור לנו. ומעבר לזה אני גם יודעת שהיא בן אדם טוב מאוד, ואישה טובה, ואמא טובה, וסבתא טובה - אבל ביננו היא כנראה הגיעה לגיל הזה שמתחילים להתחרפן!!!
אבל חצי שנה ואין שיפור, חרא של מצב כלכלי, עדיין לא רואה סיכוי שנשלם שכ"ד ונצא בלי מינוס רציני תוך 3 חודשים וגם זה גורם לי למרמור רציני - כי אני לא רואה את הסוף, לא יכולים לשים דד ליין.
היום היא חפרה לי בשכל חצי שעה למה קניתי ללהב בגיל שנה וחצי מכנס במידה 18 חודשים ושהייתי צריכה לקנות כבר 24 חודשים.
ומה זה עקרוני?!?! מה זה משנה?!?! מה עשה לה טוב לעקוץ אותי במשך חצי שעה על זה שאני לא יודעת לבחור לילדה שלי בגדים?!?!
ובעלי ישב בצד ולא הגיב, עמד כמו עמוד תאורה ולא ניסה להפסיק אותה, לא התערב, פשוט נתן לנו להתווכח כמו 2 ילדות מטומטמות
. אני מתוך ייאוש ותסכול והיא מתוך זקנה
יש לה בבית מדרגות, איך שעברנו לפה קנינו מחסומים למדרגות, והיא מסרבת לתת לבעלי לחבר אותם בטענה שהוא לא יקדח לה טוב ויעשה לה חור גדול מדי בקיר וזה יצא עקום.
וכולם יושבים ומחכים שגיסי היקר יפנה קצת מזמנו ויבוא לתלות לנו את המחסום. בינתיים הילדה נפלה פעמיים במדרגות - פעם על המצח והיתה עם סימן רציני במשך חודש ופעם שניה פתחה את השפה - אה כן ופעמיים זה כשהגברת שמרה עלי
אחרי הפעם הראשונה היא החליטה שמיותר לשים את המחסום כי אחרי שהילדה נפלה היא כבר תפחד ולא תעלה שוב במדרגות.
הפעם השניה הוכיחה שהיא טועה.
ונראה שחשוב לה יותר האסטתיות של הבית שלה (אמרתי כבר פדנטית)!!!
והיום גיסי הלך ותלה בבית שלהם מחסום למדרגות כדי שחס וחלילה הילדה שלהם לא תיפול במדרגות. ומה הילדה שלי, שק חבטות, שפן נסיונות?!?! ואני פשוט זועמת על הסיפור הזה, ועל איך שחמתי עוד משבחת אותו על איזה חרוץ הוא
אז תגידי לי, תעזרי לי , תייעצי לי, איך אני אמורה להתמודד איתה, פשוט איך?!?! איך אני אמורה להתמודד עם כל המצב הזה?!?! מילא הייתי רואה ישועה, מילא היה לי תאריך שהייתי יודעת שאז זה נגמר ויהי מה. אבל כל מה שאני רואה זה שנים של תסכול וחס וחלילה של זוגיות שתהרס.
כי אני על ההבלגות של בעלי גם לא אוכל לשתוק עוד הרבה זמן.