כאבים בגב עליון כתוצאה מחזה שגדל וגדל..צריכה עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,

הייתי ותיקה בפורום אבל פרשתי, עכשיו אני בהריון של השני , יש לציין שאת ממה שאני חובה עכשיו לא עברתי בהריון הראשון בצורה חמורה כל כך,
    יש לי בעיה, אני סובלת מכאבי גב עליוןמאוד אפילו שאני נושמת כואב לי כתוצאה מהחזה שלי ממש גדל תמיד הייתי בעלת חזה גדול, רק שעכשיו הוא יצא מכל פורפורציה אני לובשת כרגע מידה F ושום חזיה לא נוחה לי אני ממש סובלת אולי מישהי יודעת או שמעה על חזיות מיוחדות למקרים כאלה??

מרוב יאוש אני שוקלת לא להניק כי אחרי הלידה הוא יותר יגדל... כרגע אני בשבוע 23 ויש לפני כברת דרך ...

אודה לתשובות

איה
2 תגובות
עמוד 1
  • הי
    גם אני סבלתי מכאבי גב נוראיים בשני ההריונות,
    והם נעלמו מיד לאחר הלידה.
    גם לי יש חזה גדול ואני עדיין מניקה (גם את הראשון הנקתי תקופה ארוכה)
    ייתכן והכאבים הם לא רק מהחזה אלא כי פשוט כל הגוף כבד

• את יכולה לנסות תרגילי יוגה או פילאטיס לנשים בהריון שיעזרו לך לשמור על יציבה נכונה ולהקל על כאבי הגב.

בנוסף, את יכולה לשקול דיקור סיני וטיפול שיאצו.

תרגישי טוב.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה