צריכה הבהרה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הפורום נקרא "תמיכה נפשית" - השאלה היא למי הוא מיועד?

תמיכה נפשית בהורה? תמיכה נפשית בילד?....

למשל, הקטנה שלי עכשיו חווה משבר היסטרי - היא נכנסת למשפחתון חדש
    המסנג'ר שלי: [email protected]
3 תגובות
עמוד 1
  • השאלה נכונה ובמקומה .
    תודה ששאלת וביקשת הבהרה. הפורום נמצא בשלבי "גיבוש זהות" () ואף אני מוצאת שייתכן שהמילה "תמיכה" צריכה להיות מוחלפת במילה "ייעוץ".
    לגבי שאלתך, מובן מאליו שפעוט או פעוטה אינם נכנסים לפורום, ומבקשים תמיכה... לכן אנו נמצאים בשבילם. את מוזמנת להתייעץ בקשר לשינוי הגדול: כניסה למשפחתון לאחר שנה וחודש של אמא צמודה. ואת אף צודקת בהרגשתך, שהדבר משפיע על שתיכן...
    אני מזמינה אותך לספר מה את חווה עם המעבר של הקטנה למשפחתון. ככל שתתחזקי יותר בהשלמה עם המעבר, זה המסר שתעבירי לה, וכך ההסתגלות לשינוי תהיה יותר קלה, לשתיכן.

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

• המסנג'ר שלי: [email protected]
  • וואי, מה, המעון מול הבית ואת יכולה לשמוע מהבית את הצרחות של הקטנה?... אוף, נשמע לא פשוט (וגם ככה מעבר למשפחתון אחרי שנה וחודש עם אמא זה לא מעבר קל... אבל אם המשפחתון עוד ממוקם, במקריות 'מופלאה', ממש מול הבית... נו, זה בהחלט לא הופך את העניין לקליל יותר...)
    אפשר לשאול מה ז"א שאתם מנסים "להחליק את המשבר" עד כמה שאפשר?... מה אתם עושים? מה אתם לא עושים?...

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה