הי,,
קודם כל,,מזל טוב
אם את באמת רוצה להניק,,מילת המפתח היא סבלנות.
גם אצלי בהתחלה לא יצא כלום ורק שאבתי ויצאו לי ממש טיפות ספורות אבל זה לאט לאט מתגבר ככל שתצרכי יותר כך יגבר הזרם,,
אני ממש התעקשתי וגם אם הילד מתעצבן,,פשוט לנסות להרגיע אותו עד שיוצא משהו...שליו שלי ינק עד גיל שנתיים ומעולם לא אכל תחליף חלב,,,אבל זה רק בגלל שאני הייתי נורא נורא סבלנית ועקשנית וזה היה בשבילי ממש מטרה.
וכל אחת מחליטה מה שטוב לה!!!
אל תייסרי את עצמך פשוט תחליטי מה נוח וטוב לך
שיהיה המון בהצלחה,,
ובכיף אם יש לך שאלות ואוכל לעזור.
[url=http://www.glitterfly.com]
שליו שלי
חמודה, מזל טוב, מקוה שאת מחלימה אט אט, בהתחלה יוצא מעט מאוד חלב! בימים הראשונים לא יוצא חלב, אלא נוזל שנקרא קולוסטרום, שהוא יותר צהבהב וממש בכמויות מעטות, כמו שתיארת, זה הכמויות שיוצאות בשאיבה. (זה יוצא הרבה פחות ממה שהתינוק עצמו מצליח לינוק... לי היה ממש קשה בהתחלה, במשפחה שלי כולן נותנות תחליפי חלב, חוץ ממני, ולא היה לי ממש במי להתייעץ, וגם אני נתתי בשבועיים הראשונים סימילאק, כי אמרו לי שאין לי חלב, ואין יותר מלחיץ מזה לשמוע... אבל הנקה היא הדבר הטבעי לאמא ולתינוק, אבל שתיכן צריכות ללמוד את זה לאט לאט, בסבלנות ורוגע, אני חושבת ששווה להמשיך כי יש לך סיכוי להצליח! כמויות החלב גדלות לאט לאט,תינוק לא מסרב לינוק ומעדיף בקבוקים כל כך מוקדם, לינוק מאמא, תמיד יותר נעים! לדעתי כדאי לך לאפשר לה לינוק כל פעם שהיא רוצה, עד שההנקה תתבסס והיא תלמד, שווה ללכת ליועצת הנקה, איפה את גרה?