אמא חדשה - זקוקה לעזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכן,
    זקוקה לעזרתכן בנושא הנקה אבל בשביל זה חשוב לי שתשמעו את כל הסיפור..זה קצת ארוך אני אשתדל לקצר...:

ילדתי בת בכורה ב 01.02 בלידת וואקום..(הייתה לידה אומנם קצרה יחסית אבל לא פשוטה פיזית ונפשית)
    כמה שעות לאחר הלידה ניסיתי להניק אבל לא הצלחתי גם בגלל שמכל העירויים שקיבלתי השדיים היו מאוד נפוחים והפטמות לא מספיק בולטות והתינוקת לא הצליחה לתפוס (זה ההסבר שקיבלתי מהאחות..) וגם ..שפשוט עדיין לא יצא לי חלב,
    המליצו לי לנסות עם פטמות סיליקון - לא עזר
    למחרת ניסיתי שוב..ועדיין שום דבר
    בסוף ייעצו לי לשאוב כדי לעודד ייצור חלב..ניסיתי לשאוב חצי שעה ויצא לי 5CC
    בקיצור יצאתי מהבי"ח כשאני עדיין לא מניקה ובעיקר מאוכזבת ומתוסכלת.

הגעתי הביתה חשבתי שאווירה יותר רגועה תעזור אבל גם פה לא ממש הצלחתי
    התינוקת אומנם תפסה את הפיטמה אבל חטפה עצבים כי לא ייצא כמעט כלום
    שלחתי את בעלי לקנות לי משאבה וניסיתי שוב לשאוב..הפעם יצאו 3 כפיות (הייתי המאושרת שבאדם) התפנית הראשונית הייתה כשאחותי המליצה לי לעמוד במקלחת מתחת לזרם מים חמים ולנסות להוציא חלב..אז כשראיתי שיוצא רמת הלחץ קצת ירדה. רק שהרגשתי שאני לא מסוגלת להניק את התינוקת כי משש קשה לי לשבת..ללכת..ולתפקד באופן כללי

למחרת אישפזו אותי בבי"ח עם חשד לזיהום בתפרים..(כן...כן...הסיוט לא נגמר..)
    בכל הזמן הזה היא קיבלה סימילאק, בבי"ח לאחר יומיים של התאוששות מהכאבים שאבתי והצלחתי להוציא 120CC הייתי בשמיים שלחתי את זה עם בעלי באושר גדול..

רק שהיום אחרי שחזרתי הבייתה ואני כל כך רוצה להניק את הבייבי שלי שבת 12 יום היום..
    אני עדיין לא מצליחה..
    היא תופסת את הפיטמה אבל אחרי 2-3 מציצות היא מתחילה למצוץ ממש חלש..היא מתעצלת..(רגילה שהכל נוזל ישר לפה..) וחוטפת עצבים..ואני נשברת ושוב נותנת לה סימילאק.
    מה עושים???? עוד אפשר לתקן את זה??
    יש לי עוד סיכוי להניק??

בנוסף לכל הצרות עכשיו שאני שואבת יוצא לי רק 30 עד 50 וזו לא כמות שיכולה להספיק לה למנה..

בבקשה תעזרו לי...זה ממש חשוב לי.

4 תגובות
עמוד 1
  • הי,,
    קודם כל,,מזל טוב

אם את באמת רוצה להניק,,מילת המפתח היא סבלנות.
    גם אצלי בהתחלה לא יצא כלום ורק שאבתי ויצאו לי ממש טיפות ספורות אבל זה לאט לאט מתגבר ככל שתצרכי יותר כך יגבר הזרם,,
    אני ממש התעקשתי וגם אם הילד מתעצבן,,פשוט לנסות להרגיע אותו עד שיוצא משהו...שליו שלי ינק עד גיל שנתיים ומעולם לא אכל תחליף חלב,,,אבל זה רק בגלל שאני הייתי נורא נורא סבלנית ועקשנית וזה היה בשבילי ממש מטרה.

וכל אחת מחליטה מה שטוב לה!!!
    אל תייסרי את עצמך פשוט תחליטי מה נוח וטוב לך

שיהיה המון בהצלחה,,
    ובכיף אם יש לך שאלות ואוכל לעזור.
    [url=http://www.glitterfly.com]

שליו שלי

• תנסי לתת לה את הפטמה גם בלי קשר לזמן האוכל כדי לאפשר לה להתרגל לפעולת המציצה. אוכל בהתחלה זה יהיה קשה אבל ברגע שהיא תתרגל לינוק - אני בטוחה שתעלו על דרך המלך.

בהצלחה.
  • האם יש שיפור?
  • חמודה, מזל טוב, מקוה שאת מחלימה אט אט, בהתחלה יוצא מעט מאוד חלב! בימים הראשונים לא יוצא חלב, אלא נוזל שנקרא קולוסטרום, שהוא יותר צהבהב וממש בכמויות מעטות, כמו שתיארת, זה הכמויות שיוצאות בשאיבה. (זה יוצא הרבה פחות ממה שהתינוק עצמו מצליח לינוק... לי היה ממש קשה בהתחלה, במשפחה שלי כולן נותנות תחליפי חלב, חוץ ממני, ולא היה לי ממש במי להתייעץ, וגם אני נתתי בשבועיים הראשונים סימילאק, כי אמרו לי שאין לי חלב, ואין יותר מלחיץ מזה לשמוע... אבל הנקה היא הדבר הטבעי לאמא ולתינוק, אבל שתיכן צריכות ללמוד את זה לאט לאט, בסבלנות ורוגע, אני חושבת ששווה להמשיך כי יש לך סיכוי להצליח! כמויות החלב גדלות לאט לאט,תינוק לא מסרב לינוק ומעדיף בקבוקים כל כך מוקדם, לינוק מאמא, תמיד יותר נעים! לדעתי כדאי לך לאפשר לה לינוק כל פעם שהיא רוצה, עד שההנקה תתבסס והיא תלמד, שווה ללכת ליועצת הנקה, איפה את גרה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה