מה לעשות??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולן, יש לנו בעית פיפי או יותר נכון בעיית התאפקות
    יותמי גמול כבר מזמן ללא שום בעיות מיוחדות.
    התחלנו גן לפני כחודשיים, החודש הראשון עבר בהצלחה אבל עכשיו הוא מסרב בכל תוקף לעשות פיפי עם הגננות!!! וכך יוצא שלפני שאני עוזבת אותו בגן הוא עושה ובצהריים כשאני אוספת אותו הוא לפעמים רץ אלי ורק מבקש פיפי
    למעשה הוא מתאפק 6 שעות כל יום
    מעבר לחשש שיש לי לגבי נזק עתידי לגוף שלו, אני מניחה שהוא גם חש חוסר נוחות בפעילות השגרתית בגן
    מישהי נתקלה בבעיה? ויכולה לעזור לי לפתור את זה? ממש כואב לי עליו
    תודה

7 תגובות
עמוד 1
  • אולי כדאי לברר איך הגננות שולחות את הילדים לפיפי ואיך הם מגיבות אם יש פספוס. אולי הם מלחיצות מידיף או מרימות את הקול וכ"ו....
    איך הילדים האחרים מאותה הבחינה? תבררי, אולי תגלי דברים מעניינים.
    צריך רק לחייך!
  • האמת היא שאני יודעת למה זה קרה,,,האמת נחשת,,,הגננות בהתחלה לחצו עליו להשתין בעמידה והוא סרב והן לא התיאשו ולחצו אותו יותר ויותר עד שזה הגיע למצב שבבית ניסיתי ללמד אותו לעשות בעמידה והוא פשוט צרח "לא גן לא גן", כמובן שהפסקתי ולא התעקשתי.
    כך שהרתיעה שלו מהן מובנת לי אבל מאז שוחחתי איתן והבהרתי שהוא עושה פיפי בישיבה ושלא ילחצו עליו אבל כנראה שזה היה מאוחר מידי,,,
    עכשיו מה אני עושה????

• מנסה להתחיל את הגמילה מההתחלה.
    נסי לקחת אותו בגן לשירותים בנוכחות גננת אחת בכל פעם וביחד תעודדי אותו בהתחלה רק לשבת על האסלה שמה, אפילו בלי פיפי.
    לאחר מספר פעמים כשיפסיק לחשוש אפשר לעודד אותו לנסות לעשות פיפי. ולשבח אותו על ההצלחה
    צריך רק לחייך!
  • שלום,
    אני לא מומחית בתחום הגמילה ונראה לי שאת מקבלת כאן עצות טובות.
    חשוב שהוא יקבל לגיטימציה מהגננות לעשות פיפי בישיבה, שזה יקרה באמת ליד אחת מהן והן יעודדו אותו שזה בסדר ו"כל הכבוד" וכאלה.

מקווה שיצליח.
    בברכה,
    אורנה

אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
  • ניסינו "שוחד" בממתק שהוא מאד אוהב (ואני מין הסתם ממש לא אוהבת ולכן גם לא נותנת לעיתים קרובות)- לצערי זה לא עבד, הוא חזק מזה
    הן הראו לו את הממתק, שאלו אם הוא מעונין כמובן שהוא אמר כן ואז הן אמרו לו נפלא עכשיו פיפי והוא פשוט אמר לא רוצה והלך
    רופאת הילדים הנפלאה שלנו פתרון, פשוט להתעלם, לא לשאול אותו אם הוא רוצה או צריך, לתת לו הרגשה שהוא הבוס, שכן בבית כבר מזמן אני לא שואלת, הוא הולך לבד כשהוא צריך,
    אנחנו ננסה את זה כבר ביום שני כשנחזור לגן
    בכל אופן תודה על ההתייחסות
    שבת שלום לכולן

• הייתה לי את אותה בעיה ואצלי זה הגיע למצב שהוא בכלל לא רצה שירותים אלא לחזור לטיטול.
    דבר ראשון שוחחתי עם הגננות שאין סיבה שיעשה בעמידה, ואח"כ לקחתי יומיים חופש מהעבודה ויחד עם הגננת שדיברנו עם הילד שזה בסדר, ליוותי אותו עם הגננת לשירותים והוא ראה שאין מה להלחץ וביום השני חיכיתי לטלפון מהגננת, קח כמה זמן עד שהלחץ שלו עבר אב זה נגמר ועכשיו אין כל בעיה
  • הוא עשה!!!!1 כל הסופ"ש "עבדתי" עליו והסברתי לו שהוא גדול ויותר הגננות לא מבקשות ממנו לעשות פיפי אלא כשהוא רוצה הוא הולך, בדיוק כמו בבית
    וזה עבד, פעמיים הוא הלך לבד, אפילו לא שאל אותן לעזרה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה