ליהי! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ראיתי שהגבת פה ואני מקווה שתוכלי לענות לי גם
5 תגובות
עמוד 1
  • היי נוגה,
    אני לא מכירה את כל התמונה אבל בעיקרון,
    אם הגעת למינון של 9 כדורים ליום ועדיין אינך מגיעה לתוצאות, יש לבחון מחדש את התנהלות עידוד ייצור החלב, האם את מניקה בשאר הארוחות ורק ארוחה אחת היא מבקבוק?

בינתיים, האם ניסית לחמם את השד כ20 דקות לפני השאיבה או ההנקה?
    האם שתית משקה חם תוך כדי?
    האם את רוכנת קדימה בזמן השאיבה?
    נ באיזו משאבה את שואבת?
    ולגבי 2 הצדדים אז כן זה נשאר ככה בדרך כלל.
    בהצלחה.

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • תודה!
    ממש לא 9 כדורים
  • טוב, אז ככה,
    לגבי החילבה המינון האפקטיבי הוא 3 כדורים 3 פעמים ביום עם האוכל , אין שטום קשר לגבי לפני ההנקה.
    לחמם הכוונה להניח קומפרס חם כ20 דקות (חימום) לפני ההנקה , ירחיב את כלי הדם באיזור ויעזור להנעת וזרימת החלב החוצה.
    קפה זה לא נורא, כל עוד שומרים על גבולות עד 3 כוסות ליום (כולל קולה, תה שחור, שוקולד), ממליצה על תה חם מקמומיל, זרעי שומר, לימונית, לואיזה , מליסה.
    ספקטרה היא לא המשאבה הראשונה שהייתי ממליצה לעידוד ייצור חלב , אבל היא גם לא גרועה.
    לגבי החילבה , הייתי מנסה לעשות עוד מאמץ קטן של הנעת החלב. ואם לא מצליחה אז בעוד שבועיים יורדת בהדרגה, במידה ויפחת החלב אז חוזרים לקחת.

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה

• היי נגה

במקרה נכנסתי גם לכאן

גם אופק דין וגם רום אופיר תמיד ינקו משני הצדדים בכל ארוחה. היו להם ארוחות בודדות שהסתפקו בצד אחד וחשבתי לרגע שאולי זה ישתנה, אבל בארוחה הבאה הם חזרו לאכול משני הצדדים .

אבל אני יודעת על כאלה שכן הניקו רק מצד אחד (טלי למשל).

אני לא חושבת שיש נכון או לא נכון בזה.
    תמר

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
  • אני יודעת שההמלצה היא להניק משתי הצדדים כדי שהתינוק יקבל ארוחה מלאה הכוללת את כל מרכיבי החלב (כולל מים וכו').

מקווה שעזרתי. בהצלחה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה