דיקור מי שפיר - CMV - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם, אני מתגוררת בחו"ל, הריון 3, שבוע 19 ובבדיקות דם מתחילת ההריון נמצא כי אני נושאת CMV. החלטנו לבצע דיקור מי שפיר ובמרפאה בה אני מעוניינת לבצע את הדיקור המליצו לנו לבצע את הבדיקה בהקדם. בהתייעצויות קודמות עם רופאים מהארץ ומתוך הפורומים השונים אני מבינה שהזמן הטוב ביותר הוא לבצע בשבוע 22. אפשר לקבל הסבר מה חשיבות ביצוע הדיקור בשבוע 22?
2 תגובות
עמוד 1
  • טוב,..... אז אנחנו באותה סירה....
    גם אני בהריון שני שבוע 9 והתבשרתי אתמול על הcmv ועל כך
    שצריכה לעבור דיקור מי שפיר.
    אז לי אכן הרופא אמר רק בשבוע 22 לבצע את הדיקור והסיבה לכך כי בשבוע הזה העוב מתחיל לשתות את מי השפיר של האם וכן פולט חלקם החוצה.
    ואז הדיגום נלקח מאותם מי שפיר והתוצאה היא לפי זה.
    מקווה שעזרתי לך להבין.
  • בס"ד

ממליצה לכן לראות את הסרט הבא ששודר בערוץ 10http://docu.nana10.co.il/Article/?ArticleID=707416
    ואני מאחלת לכם שהכל בסדר,וללכת לרופא טוב שאולי יואמר לוותר על הדיקור,כי חברה שלי ביצעה דיקור,ולא עליכם,אחרי שבוע נהיה זיהום,וההריון כשל,ונפל.והעובר יצא בריא
    בהצלחנ
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה