שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הקטנה שלי בת כמעט 3 חודשים, ושמתי לב שבימים האחרונים כשהיא על הבטן- היא נשענת לעיתים על גב היד ולא כף היד.
    לתקן את התנוחה הזו? או שזה יעבור לבד?

5 תגובות
עמוד 1
  • שלום,
    טוב שראית את זה כי יש להתייחס לכך.
    אני לא מאמינה בתיקון נקודתי אלא לראות מאיפה זה הגיע ולרוב זה לא מגיע מכף היד עצמה אלא הרבה יותר למעלה בפלג גוף העליון. נסי להפוך את כף היד שלך ותראי מה קורה לך.
    רצוי:
    1. כשמחזקים אותה על הידיים בתנוחה אנכית להחזיק כך שידיים שלה מעל הכתף.
    2. בזמן שינה הידיים צריכות להיות לצד הראש ולא לצד הגוף.

מאחר וזה רק עם יד אחת - האם את רואה איזו העדפת צד בהפנייה של הראש? כי זה יכול להיות קשור. במידה וכן, יש גם לעבוד על הא-סימטריה הזו.
    תעדכני אותי.
    ייתכן וזה לא יעבור עם התרגולים האלו ויהיה צורך לראות אותה בכדי לדעת בדיוק מה הסיבה לכך. בנתיים תעדכני אותי לגבי הפנייה של הראש ונמשיך הלאה.
    בברכה,
    אורנה

אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
  • תודה על התשובה המהירה
  • תנסי לשים לב האם זו תמיד אותה יד ואיזו יד.
    לפני שאת הולכת לישון תתקני לה את מנח היד ותהיה מודעת לזה אם בכל מקרה את קמה בלילה. יש לזה השפעה.
    בברכה,
    אורנה

אורנה עטאר
    www.first-step.co.il
  • הי אורנה
    בדקתי- היא נשענת על שתי הידיים ככה. לפעמים גם היא כאילו עושה אגרוף ונשענת על צד האגרוף.
    בשינה- יד שמאל בד"כ לצד הגוף. היא לא קמה בלילה אבל במהלך היום אני אתקן את זה.
    עוד דבר ששמתי לב אליו היום-כשהייתה על הגב, עם יד שמאל היא כבר מושיטה יד לצעצועים ודוחפת אותם יפה, אבל יד ימין מונחת לצד הגוף ללא תזוזה.

• שלום,
    תתני מגע עמוק לשתי הידיים.
    האם היא חווה תנועה במרחב? תתחילי לה לתת לה תנועה במרחב ותראי האם הידיים פתוחות או סגורות (מעיד על בהלה). תתני לה בהתחלה תנועה קרובה לגוף שלך וכלל שתגדל תרחיקי אותה מהגוף.
    היא בתחילת הדרך של הושטת יד לחפץ, גרי עם חפץ גם את היד השנייה והראי לה במרכז הגוף וחכי שהיא תושיט אותה או את שתיהן. את יכולה גם לגרות לה את היד, אח"כ את הפה שלה ואז להראות לה את הצעצוע ולחכות לתגובה.
    תמשיכי לעקוב.
    אני כאן בשבילך.
    אורנה

אורנה עטאר
    www.first-step.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה