ארוחת ערב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום וערב טוב

בתי כמעט בת 8 חודשים. נמצאת במשפחתון מקסים מקסים. היא כבר אוכלת מוצקים. ועדיין יונקת.

רציתי לשאול לגבי ארוחת ערב לפני השינה, אני רוצה להתחיל לתת לבת שלי בערב דייסות אך ניסיתי את מטרנה שהיא ממש סרבה, לסימילאק התקשרתי ולהם אין דייסות בכלל. תעזרו לי בבקשה מה ואיזה דייסות אני יכולה לתת, ועם מה לערבב אותם מים ? מה אתן ממליצות?
    יש לציין שבתי אוכלת א. ערב: כף אבוקדו עם עגבנייה מגורדת, אחר כך הנקה והיא נרדמת ושבעה.

אשמח לקבל תשובות

לילהטוב. שלי.
    שלי
2 תגובות
עמוד 1
  • תכיני לה סימילאק או מטרנה ולזה תוסיפי מהדייסות של מטרנה יש מגוון רחב מומלץ להתחיל מאורז ,קורנפלור או סולת. תינסי לתת לה כל מיני ותיראי מה היא אוהבת יותר. על אריזות הדייסה של מטרנה (יש גם של פרינוק) רשום מאיזה גיל מומלצת כל דייסה וגם כמה כפות להוסיף עד לסמיכות הרצויה.
  • אני אישית לא אוהבת דייסות, הילד שלי הורגל לאכול ארוחת ערב יחד איתנו ולפני השנה קיבל חיזוק יניקה. ואם את כבר בעניין דייסות אז נסי דייסת קווקר או אורז.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה