הפלה טבעית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני כשבועיים עברתי הפלה טבעית בשבוע 8 בבדיקת אולטראסאונד מצאו עובר ללא דופק קבעו לי תור לגרידה לאחר כמה ימים אבל לפני שהגיע הזמן התחיל לי דימום חזק וגם הפלה טבעית התחילה לי הלכתי למיון ובבדיקת אולטראסאונד כמעט ולא נשאר כלום "לשמחתי" לא הייתי צריכה לעבור גרידה ולאחר אשפוז של לילה שלחו אותי הביתה עם המלצה לעשות בדיקת אולטראסאונד לאחר המחזור הבא
    עשיתי לפני 3 ימים את הבדיקה לפני שקיבלתי את המחזור והכל כבר יצא.
    בהתחלה חשבתי אין בעיה אני יחכה 3 מחזורים אבל עכשיו זה קשה מאוד הכאב
    אוכל אותי ואני לא מפסיקה לבכות ואני מרגישה שרק כניסה להריון תפסיק את הכאב
    התייעצתי עם הרופא שלי והוא אמר שלפחות אני יחכה מחזור אחד וכבר התחלתי להרגיש יותר טוב.
    אני רק רוצה לציין שיש לי ילד מקסים בן 3.5 בשם שלומי ובעל תומך שלא יכולתי לעבור את זה בלעדיו.
    אני מצטערת על ההודעה ההרוכה אבל הרגשתי צורך לפרוק ולספר כי רק אתן יכולות להבין מה עובר עלי.
    תודה על ההקשבה וב"ה הריון תקין ועובר בריא לכולנו.

6 תגובות
עמוד 1
  • מאחלת לך ב"ה הריון קל ותקין ...

• תודה רבה בנות על התמיכה, אתמול קיבלתי את המחזור הראשון לאחר ההפלה אני כבר לא יכולה לחכות להתחיל שוב אז תאחלו לי בהצלחהההההההההה
  • בהצלחה מתוקה
  • עברתי משהו דומה, רק שאצלי כן היה דופק לפני שנפל בעצמו.
    אנחנו חיכינו מחזור אחד והתחלנו את הניסיונות מחדש. אבל לקח עוד 5 חודשים עד שהצלחנו.
    שיהיה המון בהצלחה, זה יקרה כשהגוף והנפש מוכנים.

אנה
  • בהצלחה רבה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה