ציפיה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם,
    אני כותבת כאן עם דמעות בעיניים
    לפני 14 שבועות עברתי גרידה בשבוע 14 לאחר שנמצא מום בשקיפות עורפית
    זה היריון ראשון והייתי כ"כ עצובה כשהתבשרתי על הצורך בהפסקת ההיריון...
    התעודדתי כי אמרו לי שאחרי זה נקלטים במהירות וגם נכנסתי להיריון כבר אחרי וסת אחת בפעם הראשונה.
    אבל בינתים,כבר קיבלתי 3 פעמים וכל פעם אני מתאכזבת מחדש,
    רוצה למלא את החסר בהיריון חדש אבל בינתים זה לא קורה...
    מפחדת מאוד שמשהו השתבש או שהלחץ שלי גורם לדיחוי
    מבואסת ועצובה מאוד
    מקווה לטוב,
    המצפה
5 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירתי
    כל כך כל כך מבינה אותך אני 9 חודשים אחרי גרידה בשל הפסקת דופק, התחלתי לנסות מיד לאחר המחזור הראשון, אחרי 4 חודשים חזרתי לטיפולים (הילדון הראשון הגיע בטיפולים, ההריון השני באופן ספונטני), ואתמול קיבלתי (שוב) תשובה שלילית, גם אני שמעתי על בנות שנכנסו להריון עוד לפני שקיבלו את המחזור הבא, את ואני כנראה לא חלק מהסטטססטיקה הזאת.
    אני רק יכולה להציע לך חיבוק חזק ולקוות איתך שהנס הזה יקרה לנו שוב במהרה,
    אני יודעת שזה לא הרבה אבל תדעי יקירה שאת לא לבד.

• היי מתוקה.
    גם אני מרגישה כמוך בצורך למלא את החסר בהריון נוסף, למרות שאני רק עכשיו סיימתי את המחזור הראשון לאחר ההפלה וגם אני כמוך שמעתי על הרבה בנות שהצליחו להיקלט לאחר הווסת הראשונה וכולי תקווה שגם אני אהיה אחת מהן.
    אז מאחלת לך, לי ולכל הבנות שמצפות להכנס להריון קליטה מהירה והריון תקין.
  • אני קוראת את המילים שלכן בליבי המון כאב אבל יחד עם זאות הרבה אסירות תודה שיש תיקווה שאני לא לבד שיש עם מי לדבר ולא לחוות את זה לבד... רוצה לבכות אבל כבר לא יכולה כי אני רוצה לחייך ולאמין ולחבק את כולכן ולברך ולתפלל שמשאלותינו יתגשמו! אמין!
    אהבת מחבקת ומזדהה
  • אני כ"כ מבינה אותך וממש בא לי לחבק אותך,גם אני עברתי את זה לפני חודשיים ,הדופק פשוט הפסיק לפעום ,וזאת היתה אחת התק' הקשות בחיי..אבל אסור בהחלט למרות הקושי לחשוב על זה ולהלחץ,אנחנו רק משיגים את הפעולה ההפוכה וגורמים "נזק" לעצמנו..אני כרגע בימים אלו ממש "מחכה" לקבל את המחזור ,מאוד מקווה שלא .
    מחבקת אותך ומאחלת לך המון המון קליטה מהירה ותקינה !!

מיטל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה