אנא ייעצו לי עיצה מתוסכלת מיואשת וממורמרת לא רוצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממש מתוסכלת אין לי חלב אני שואבת שני צדדים בלחץ 60 סמ":ק שואבת כארבע פעמים ביום וממנסה להניק אך היא מסרבת ולפעמים לא מסרבת אני לוקחת כדורי חילבה הפסקתי גלולות אוכלת ונחה למה אין לי חלב למה? מה לעשות זה ממש מתסכל אני נאלצת לתת תמ"ל ואני לא רוצה ממש מתסכל אני יודעת שזה היצע וביקוש אבל גם אם אני שואבת 7 פעמים ביום ומניקה פעם או פעמיים זה לא עוזר והיה לי היה לא יודעת אין ,נעלם....
2 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל זה לא בריא לחלב שאת לחוצה.
    אולי יש לך זרימה איטית, כלומר שלוקח זמן עד שהחלב יוצא כזרם.צריך לחמם את האיזור בעזרת עיסוי השדיים לפני ההנקה ואפילו אני ממליצה לך לנסות לעשות מקלחת חמה על איזור השדיים ורק אחר כך להניק.

בהצלחה ותעדכני
    צריך רק לחייך!

• בעיקרון את כבר יודעת- היצע וביקוש...אם ממש חשוב לך תניקי/תשאבי כל שעתיים
    בעיקרון 'אין חלב' זו תופעה מאוד נדירה
    ותהיי רגועה, גם תמ"ל זה לא סוף העולם.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה