אובדן טראומטי - ארוך וקשה. חייבת לשפוך. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    כבר ביקרתי פה לפני 7 חודשים בערך אחרי הפלה טבעית של הריון שלא התפתח.
    המקרה הנוכחי שלי קשה לי נפשית ולא מוצאת איפה לפרוק, מקווה שלא אכביד עליכם אבל אני מתפוצצת כבר.

19 תגובות
עמוד 1
  • יקרה שלי קבלי
  • קבלי ממני
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אני קוראת את השרשור שלך ויש לי דמעות בעיניים
    www.YaaraKatz.com

• תודה בנות

• ציקי יקירתי,
    אני קוראת את מילותייך מבעד למסך הדמעות ,רוצה להגיד לך שזה נהיה יותר קל ,אבל יודעת שמה שאני אומר לא יקהה את הכאב כרגע ,כמו שאת בטח יודעת גם אני עברתי הפסקת הריון בשבוע 26 עקב עובר חולה במחלה גנטית קשה ,רגשות
    האשם אוכלים אותי מבפנים על כך שאני זאת שבחרתי לסיים את ההריון ההוא ,
    כ"כ מוכרת לי ההרגשה של ההזרקה הנוראית ואז הריק הנורא הזה .....
    אני רק יכולה לשלוח המון חיבוקים ולומר לך (גם אם כרגע זה מעצבן ,וזה נשמע כמו קלישאה ) הזמן מרפא ,אני מיד התעסקתי בהריון נוסף ובמירוץ הארוך אליו ..אבל היום כשיש לי את הילה שהיא בת 9.5 חוד' האובדן נראה קצת יותר רחוק ,אני יכולה לומר לך שאני היום ממרום שלושת השנים שעברו יכולה לומר לך שאני בזכות זה אדם אחר ויותר חשוב מזה אמא אחרת ,אמא שאיבדה את תמימותה (לטוב ולרע)
    ואמא טובה יותר...
    אני פה בשבילך
  • וואו, באמת אין לי מילים שיכולות לנחם אותך באמת. מה שעברת מאוד כואב וקשה.
    אני יכולה רק לאמר לך שזמן מרפא, את צריכה גישה חיובית למרות שמאוד קשה כרגע. תבכי ותבכי הרבה אל תשמרי כלום בבטן ותמשיכי לבכות עד שיגמרו לך כל הדמעות ולאחר מכן תנשמי אוויר. האירוע הזה בהמשך יחזק אותך. ושלא תעזי לוותר על ניסיונות נוספים להריון. אני מחזיקה לך אצבעות מכל הלב...
    צריך רק לחייך!
  • צילה יקרה

• מאמי אני מסכימה עם כל מילה ומילה של שרוני

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• יו כולי צמרמורות איזה קשה ועצוב
    אבל כל פעם שאת מרגישה שדיי אין לך כוחות
    תסתכלי על אדירי המתוק ורק החיוך שלו יעזור לך לתגבר

• הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • קבלי חיבוק גדול... פשוט אין לי עוד דרך לחזק, והאמת שאני גם לא חושבת שיש דרך או מילה נכונה שתחזק אותך, רק זמן נשמה.

*אור*

• אני עם דמעות בעיניים אני שולחת לך מיליוני חיבוקים למרות שאנחנו לא מכירות זה דבר קשה וכואב אבל אל תיתיאשי בע"ה אני מאחלת לך מכל ה
  • אני לא מתארת לעצמי מה עובר עלייך אני עברתי הפלה טבעית לפני שבועיים בשבוע 8 וזה היה מאוד קשה אז את בחודש 6 אין לי מילים לומר לך כמה שאני מצטערת ומאחלת לך החלמה מהירה וב"ה בקרוב הריון נוסף תקין.
  • ציקי אני לא מפסיקה לבכות מהסיפור שלך גם העוברים המתוקה שלי בועטת ואני בתודעה יודעת שאני הורגת אותה עוד מעט ...מה עושים..??????.
  • ניקרא לי הלב מהמקום שקראתי את מה שרשמת ... אני בוכה לא מתארת לעצמי מה עברת פשוט לא מסתדר לי בראש. את כל כך חזקה את אמא לילד כזה מקסים ויפה , אני בטוחה שתוך זמן קצת את תתחזקי נפשית ופיזית ותיכנסי להייריון שוב רק שהפעם הכל יהיה תקין קל וארוך ושתצאי בידיים מלאות . תקבלי חיזוקים וחיבוקים ממני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה