שלום לכולן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מייד אחרי מחזור ראשון מאז ההפלה, לפני חודשיים, בדיקת הריון ביתית חיובית (פס כהה ופס בהיר יותר..) ואני מפחדת... תמיד עולות מחשבות שיקרה משהו לא טוב...
    עכשיו מחכים לתוצאות בדיקת דם...
    יש סיכויי שההריון הזה יהיה תקין? אני צריכה קצת עידוד... אחרי שנתיים שניסנו להכנס להריון היתה ההפלה ועכשיו אני רוצה להתרגש ולהיות מאושרת אבל לא מצליחה... וזה רק מהחשש שהשמחה לא תעלם בשניות כמו לפני חודשיים...
5 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק
    רוב הסיכויים שההריון יהיה תקין, הגיע הזמן שלך, אל תתני לפחד להשתלט, את בהריון בהריון בהריון, והפעם ל9 חודשים ארוכים וטובים.
    תאמיני בעצמך ובגוף שלך ויהיה טוב.הכי טוב.
    בהצלחה יקירתי
  • :-) תודה רבה!!! בטא גבוה... אולטראסאונד ראשון עוד שבועיים - מתפללים לדופק! בעזרת ה'!!!
  • אל תחשבי ככה בכלל גם לי בהריון הראשון העובר לא התפתח ואחריו נקלטתי להריון והיום יש לי את הנסיך הכי מדהים בעולם...
    בהצלחה והמשך הריון קל ותקין

• מזל טוב!!!
  • תודה רבה לכולכן...! גרמתן לי לבכות... אני כולי תקווה ועכשיו עוד יותר... תודה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה