ילד שאוכל המון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי אורנה, שחר בני בן שנתיים כמעט. בתקופה האחרונה שחר אוכל המון. אבל באמת המון. כמו מבוגר! והוא לא שובע! זה כבר נהיה מלחיץ הוא אוכל פשוט הרבה ולא רק שטויות.
    תדמייני מצב שהוא יושב עם חברים ומשחק ויש לו איזה ביסקויט ביד. כולם משחקים והוא יושב איתם וטורף!! זה מזכיר לי ילדים שמנים שכל העולם שלהם סובב סביב אוכל. וחשוב לי לציין שהוא ילד ממש ממש ממש לא שמן.

וזה לא שהוא לא אוכל במשך היום ואז כשמגיע הביתה הוא רעב. בגן מדווחים לי שהוא אוכל יפה. כשהוא מגיע הביתה הוא בד"כ רעב וזה הגיוני. הארוחה המשמעותית האחרונה היא ב11 וחצי וב3 הם רק מקבלים תה עם עוגיה ואז הוא מגיע הביתה רעב. אז הייתי נותנת לו או גמד עם ביסקויטים או משהו דומה אבל בשבוע האחרון ראיתי שהוא אוכל ביסקויט ועוד אחד ועוד אחד אז פשוט הצעתי לו לאכול לחם והוא הסכים וטרף איזה פרוסה או שתיים ואחרי זה גם מסוגל לאכול עוד דברים. ושותה מים או חלב. ואחרי שעה וחצי שעתיים עוד ארוחת ערב מלאה! ובזמן האחרון גם התחיל להתעורר בבוקר ובמקום לאכול רק דגנים הוא אוכל גם פרוסת לחם בנוסף.
    בחודש האחרון הורדנו לגמרי מהתפריט את המטרנה כי נתקלתי בתגובות שלא הבינו למה הוא אוכל גם בקבוק והאמת שהוא אוכל יפה אז אולי באמת אין צורך בזה...
    זה נורמלי? זה מתחיל להלחיץ אותי אולי יש כזה דבר קפיצת גדילה בגיל הזה?
    תוספת מהממת למשפחה:
2 תגובות
עמוד 1
  • הי,
    אני לא מומחית בתחום של תזונת תינוקות.
    ייתכן והוא רעב יותר בגלל העדר המטרנה, ייתכן ואת צריכה לשלול בעיה רפואית (שוב - אני לא מבינה גדולה, אבל שהייתי קטנה אכלתי בטירוף והיו לי בסוף תולעים בבטן...).
    תפני את השאלה לפורום העוסק בתזונת תינוקות.

בברכה,
    אורנה.

אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    054-4366399.
  • תודה
    תוספת מהממת למשפחה:
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה