גרידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כתבתי כאן כבר בעבר ויש לי שוב מספר שאלות אכתוב שוב את הרקע :

בשבוע 12 להריון הופיעו לי הפרשות חומות ניגשתי למוקד עשו לי אולטראסונד וגילו כי העובר לא התפתח משבוע 9
    עברתי גרידה בתל השומר ונאמר לי בסופה שהכל עבר בסדר
    מיד הופיע דימום שנמשך כ 14 יום כשבימים האחרונים היה חלש מאוד
    עשיתי בדיקה אצל דר' שולמן על מנת לראות באולטרסאונד שהרחם נקייה ונאמר לי שהכל בסדר והכל נראה נקי כעבור 19 יום מהופעת המחזור האחרון הופיע לי שוב דימום של כ 3 ימים ביום הראשון חזק וביום השני והשלישי כמעט ולא היה דימום לאחר הפסקת הדימום שוב בפעם השניה כעבור 25 יום שוב קיבלתי מחזור ביום השני חזק מאוד ועוד כימים כמעט ואין דימום וכעט אני 27 יום ללא מחזור
    האם זה מראה על הבעיה שהמחזור כך אינו סדיר היו לי תחושות של טרום מחזור לפני כשבוע ועף על פי כך אין המחזור מופיע
    האם זאת בעיה ? האם אני צריכה לדאוג ולפנות לרופא?
    ושאלה נוספת האם ניתן להכנס להריון לא בביוץ???
    כיצד אני יכולה לדעת מתי אני מבייצת אם המחזור אינו סדיר
    אני כל כך רוצה להכנס להריון ואני מתוסכלת מכל המצב והחוסר ידיעה
    מה עליי לעשות????
    תודה רבה רבה על ההקשבה והמענה
4 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירתי
    המחזור לאחר הפלה או גרידה יכול להיות לא סדיר למשך מספר שבועות, זה הזמן שלוקח לגוף להתאושש, אם המחזור היה סדיר בעבר סביר להניח שהוא יסתדר שוב במהלך הזמן, אם הוא לא היה סדיר גם קודם לכן אולי שווה לעשות בדיקות דם הורמונליות שנעשות ביום 3-5 למחזור ולבצע אוטלרסאונד וגינלי לשלול או לאשר שחלות פוליציסטיות.
    את לא יכולה להיכנס להריון ללא ביוץ, אבל אין ספק שיהיה ביוץ את רק צריכה לגלות מתי הוא, ויש מספר אופציות-
    1. שיטת חום השחר (תרשמי בגוגל יש המון חומר)
    2. להכיר את הגוף שלך ותחושות שמאפיינות ביוץ (כאב בבטן תחתונה, הפרשות וכו)
    3. זיהוי באמצעות מקלות ביוץ שניתן לרכוש בכל פארם.
    4. מעקב זקיקים, זה מדויק ביותר אבל צריך לקבל הפניה מרופא פוריות.
    בהצלחה

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • תודה רבה רבה
  • אני חייבת לשאול
    האם זה בסדר שיש לי במחזור קצת גושים לא גדולים ולא הרבה אבל יש קצת או שעליי לפנות לרופא להבדק???
  • היי מותק
    סביר להניח שזה דם שנקרש ויוצא בגוש, זה קורה לפעמים וזה טבעי, אם זה מלווה בכאבים לא שגרתיים כדאי להיבדק, ולו רק בשביל השקט הנפשי.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה