אקצנטריה בגב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אורנה שלום,

בני בן 4.5 חודשים ואני חושבת שאני מזהה אצלו תבנית אקצנטרית בגב-אינו שולח ידיים למשחקים, אינו מושיט את ידיוו לקו האמצע,בשכיבה על הבטן נשען על כפות הידים והמרפקים ישרים,מנסה לזחול ולעמוד,מתהפך מהבטן לגב בזריקת טוסיק ונפילה עם הראש על המזרון.
    אילו תרגילים ניתן לעשות בשביל לשחרר את המתח בגב ולהביא את הידיים לקו האמצע??האם מתח זה קבוע או כאשר יטופל יעלם?האם עלי לעזור לבני לתקן את דרך ההתהפכות?תודה

4 תגובות
עמוד 1
  • ורדים שלום
    המודעות שלך להתפתחות בנך היא כבר חצי מהעבודה.
    אני אתן לך כמה תרגילים שמטרתם להוריד מתח מבית החזה ולאפשר לזוקפי הגב להתארך:
    1. הרבי לערסל אותו. בהתחלה הוא יתנגד. כל פעם תערסלי אותו קצת יותר.נסי לערסל אותו במנשא.
    2. השכיבי אותו על כדור פיזיו על הגב ותני לו תנועה על הכדור - זה מאפשר לזוקפי הגב להרפות.
    3. תני לו מגע עמוק וטפיחות בבית החזה. כזה שאת מרגישה ממש את הצלעות.
    4. כשהוא על הבטן - נסי שיהיה על המרפקים ותני לו מגע איזור הידיים בכדי להדגיש את התנוחה תוך כדי ביצוע של העברות משקל. מה שיכין אותו גם להתהפכות נכונה.

תראי, יש עוד הרבה תרגילים לטיפול באקסטנציה.
    תתחילי מהתרגילים האלה.
    תכתבי לי שוב עוד שבוע ואני אתן לך עוד תרגילים
    כמובן ששום דבר לא יחליף ללכת לראות מדריכת התפתחות תינוקות שתעקוב אחרי האקסטנציה בכדי להביא אותה למינימום.
    אני מאוד ממליצה לטפל עכשיו בזה כי אם זה לא יטופל - יהיה מאוד קשה מאוחר יותר לשנות את דפוס התנועה הזה.
    בברכה,
    אורנה

אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    054-4366399.
  • תודה רבה על התשובה המפורטת,אני אתחיל בתרגילים ואעדכן.

• אורנה שוב שלום,

רציתי לעדכן אותך שאדיר התחיל להושיט לפני כמה ימים את יד ימין למשחקים והיום הוסיף גם את שמאל. קצת התנגד לערסול בהתחלה כבר לא,הוא מתחיל להשען על המרפקים, לכמה רגעים בודדים אבל זאת התקדמות. תודה על עזרתך.

• אני מאוד שמחה לשמוע!
    אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    054-4366399.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה