הרמת ראש... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום אורנה
    הבת שלי בת שלושה חודשים והיא ממש לא אוהבת שאני שמה אותה על הבטן...
    היא בוכה והיא מתעייפת נורא מהר היא מערימה את הראש למספר שניות ואז מורידה אותו...
    האם זה תקין שהיא לא רוצה להחזיק את הראש להרבה זמן?
    אשמח לקבל טיפים בשביל לעודד אותה להיות על הבטן ולהרים את הראש ואני עושה איתה את התרגיל לשים מתחת לידיים חיתול בד...
    תודה מראש

]

]
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    סליחה על התגובה המאוחרת!

את יכולה לנסות את התרגיל הבא איתה כהכנה לשכיבה על הבטן. תנסי להכניס את התרגיל לשגרת היום שלך ולעשות אותו מספר פעמים ביום.

שיפור שכיבה על הבטן (מטרתו להוריד מתח מבית החזה ולאפשר שכיבה נינוחה יותר על הבטן):
    1. להשכיב על הגב ,הרימי את הרגליים לכוון הפנים וחזרה. חזרי על התנועה מס' פעמים. יש לראות שהאגן מתרומם והגב מתעגל.
    2. הרימי את האגן, הניחי יד מתחת לישבן.ביד אחת אחזי את הרגליים ובשנייה גלגלי את האגן לכוון הראש. חזרי על התנועה מס' פעמים.
    3. הגביהי את האגן על הרגל שלך. טפיחות קלות על החזה.על מנת להוריד מתח שרירי מיותר.
    4. על הגב. ישרי רגל אחת וכופפי את השנייה. גלגלי את התינוקת אל הצד של הרגל הישרה. הגיעי אל הצד וחזרה לגב. חזרי על התנועה מס' פעמים, לשני הצדדים.
    5. לשהות על שני הצדדים.
    6. המשיכי לגלגל עד אל הבטן. ניתן לשלב טפיחות על השכמות והכתפיים, הדהוד של הקול לתוך השכמות והגב.

בהצלחה
    אורנה
    אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    054-4366399.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה