תינוקת קטנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אז ככה,בת 29
    בשבוע 4+29 בהריון ראשון והייתי אצל הרופאה והיא מדדה לי את הבטן עם סרט מדידה (אני לא גרה בארץ) לפי המדידה היא אמרה לי שהתינוקת רק 28 ס"מ ושזה יחסית אומר שהיא קטנה,היא לא אמרה אם זה טוב ,רע,או שיש לעשות משהו עם זה,קצת לא הבנתי מה הכוונה ואני קצת מודאגת כי בכל מקום שבדקתי באינטרנט ראיתי שבשבוע הזה היא אמורה להיות בערך 38 ס"מ.אז ההפרש הוא גדול ושאלתי היא מה עושים ואם ללכת לבדיקה מסויימת או לפחות מה דעתך בנושא ואם יש מקום לדאגה.עוד היא רשמה לי בטופס שאולי יכול לעזור לך לפענח מה המשמעות של זה:
    rel to brim/engagement- 6
    גם פה אין לי מושג מה זה אומר ,אולי חשוב לציין שגם מבנה גופי הוא די קטן בעצמי.ורק לפני שתשלח אותי לאולטרסאונד אני רק רוצה להגיד שבדרך כלל הם די מדייקים ולצורך העיניין נניח וזאת התוצאה שתתקבל גם באולטרסאונד.
    תודה רבה רבה על העזרה מראש
    נטלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה