אוכל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות ערב טוב יש לי שאלת אוכל

נועה בת שנה וחמישה ובעיקרון אוכלת מה שאנחנו אוכלים עם שידרוגים קטנים : בבוקר מבשלים לה דייסה (חלב וסולת ) בצהריים מרק ,בשר, לפעממים קצת פסטה או אורז (מה שיש באותו יום ) אחרי הצהריים בשעה 4-5 פירות , תלוי בעונה
    ובערב גבינה או מעדן. היא מתעוררת בלילב ומבקשת בקבוק . לדעתי ארוחת ערב פשוט לא משביעה אותה . הבעיה שאנחנו בבית לא נוהגים לאכול ארוחת ערב, זו הארוחה היחידה שמדלגים עליה בדרך כלל . מה אני יכולה לתת לה בערב.
    אני רוצה לציין שהיא לא מנשנשת בין הארוחות .
2 תגובות
עמוד 1
  • היי
    חוץ מגבינה או מעדן בערב את מביאה לילדה עוד משהו?
    אם לא אז אתן לך מספר רעיונות
    לגבינה תוסיפי ביצה קשה או חביתה עם קצת חלב ירקות כריך עם ממרח חומוס או ממרח גבינת סימפוניה אבוקודו אני גם נותנת לקטנה לפעמים שניצל תירס עם פתיתים או אורז או פסטה כל דבר שיש עם ירקות גבינה לבד או מעדן אינם מספיקים שלעצמם כארוחה אלא כתוספת ותראי איך לא תתעורר לך בלילה לאכול

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה