היי אורנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קודם כל מה שלומך?
    אז במהמלצתך הלכנו במשך שבוע שלם מספר רב של פעמים לג'ימבורי, עשיתי ללהב מלא תרגילים של שיווי משקל
    והפלא ופלא אחרי תקופה של חודש שבה היא כל פעם עושה צעד שניים לבד ועומדת לבד בלי בעיה..
    לפני שבוע וחצי היא התחילה ללכת.
    עכשיו היא כבר רצה ובועטת בכדור, משחקת כדורגת ומתלהבת כל פעם שאומרים לה גול (ילדה של אבא )

אז תודה רבה על כל העצות ועל העזרה

ולשאלתי הבאה - מתי לקנות לה נעליים?

יום מקסים ושבוע טוב
3 תגובות
עמוד 1
  • איזה כיף לשמוע!!!

לגבי הנעליים - כמה שיותר זמן שתלך יחפה כך יהיה טוב יותר!
    ועכשיו אסביר:
    נעל מקבעת את כף הרגל ולא מאפשר לבצע תנועות בתוך כף הרגל שעוזרות בשמירה על שיווי משקל. החודשים הראשונים הם החשובים ביותר לתת לה ללכת יחפה. את גם יכולה להסתכל על כפות הרגליים שלה בהליכה ובעמידה ולראות איך הם זזות פנימה והחוצה קדימה ואחורה בכדי לאזן את עצמה טוב יותר.

גם בחורף - בבית מחומם - להוריד גרביים ולתת לה לחוות את הרצפה. כמובן ללכת על משטחים כמו חול ודשא!
    הנעליים היחידות שאפשר להשתמש בהם בשלב הזה הם נעלי הבד כמו שיש לחברת שושוס. שם הרגל נשארת תנועתית ויש עדיין איזה כיסוי לכף הרגל.

שוב - אני ממש שמחה בשבילכם!
    בברכה,
    אורנה
    אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    054-4366399.
  • סיון (לולי שבלולי)- קודם כל הרבה מזל טוב על ההליכה כל הכבוד לבובה שלך
    ושאלה לי אם לא איכפת לך- כתבת שעשית לה הרבה תרגילים של שיווי משקל בג'ימבורי... אני אשמח אם תוכלי לפרט לי קצת כדי שאולי גם הבובה שלי תתחיל ללכת תודה
  • תודה על העצות
    [url=http://imikimi00.com/link/link_through/BH4x-10u]

[url=http://imikimi01.com/link/link_through/BH4x-10v]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה