עזרה דחוףףףףףףףףףףףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשבוע 6+ מדממת.
    ביום ד' הלכתי לרופא שעשה אולטראסונד גילה שההריון אינו תקין ואני חייבת להפיל.
    הופנתי למיון שם אמרו לי שזה כבר בדרך להפלה טבעית ושתוך יומיים לדעתם יפול לבד.
    שלחו אותי הביתה ואמרו לי היום לכת לבדוק.
    עכשיו הייתי אצל הרופא והוא שוב שלח אותי לגרידה...
    השאלה היא אם יש סכנה אם אחכה עוד יומיים כי אולי בכל זאת יפול לבד??
    מישהי יודעת?? חותה דבר דומה?

בבקשה תענו לי דחוףףףףף
2 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק
    מצטערת לשמוע על מה שעבור עליך, אצלי ההריון הפסיק להתפתח ולא היה דימום כך שנאלצתי לעבור גרידה, אם את לא מעונינת בהתערבות אלא לאפשר לגוף לעשות את זה טבעי את חייבת לשים לב לכמות הדימום, לתחושות שלך ולכאבים.
    אם הדימום חזק מאד, כואב מאד, ואת מרגישה חולשה את חייבת להגיע למיון בדחיפות! אם הדימום סביר ואת מקפידה לשתות לאכול לנוח ומרגישה טוב (עד כמה שאפשר בנסיבות המצערות) אז זה נשמע בסדר, בכל מקרה תיגשי ביום א לבדיקה כדי לוודא שההפלה הושלמה והרחם נקי.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה