היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ריציתי לשאול אני הפסקתי להניק הבן שלי בן שנה. בשד הימני יש לי כמו גודש, קצת, אני באמבטיה רוחצת עם המון מים חמים על השד, יוצא חלב קצת, אבל כשאני נוגעת אני מרגישה איזה שהוא משהו קשה, זה לא כואב לי, לא מפריעה לי, רק כשאני ממששת אני מרגישה את זה. מה זה
3 תגובות
עמוד 1
בטח זה כבר עבר לך, אבל יכול להיות שה השלב שהחלב מתיבש
דווקא לא, הלכתי לרופאה והיא אמרה שזה עוד מההנקה, אבל לא נראה לי, לא יודעת מה לחשוב
שירי
אני מניחה שכבר עבר, אבל לכל מי שתקרא את השירשור: כאשר מפסיקים להניק יש לעשות זאת בהדרגה, כל מספר ימים להפחית הנקה אחת וכן הלאה במידה ויש תחושת גודש וכאב בשד יש לרוקן אותו מעט!!!! לתחושת הקלה מועטה ולא לחלוטין, ולאחר מכן להניח קומפרסים קרים על השד למשך כ-20 דקות עד תחושת ההתמלאות הבאה חימום השד יגביר את זרימת הדם לשם ויגביר את קצב היווצרות החלב.