הי !
בני המדהים כבן שנה , רב הארוחות שלו הם הנקה אך כמובן שבין לבין הוא אוכל הכל . הענין הוא שגם אם אני נותנת לו ארוחת צהרים - עיקרית הוא עדין בסיומה דורש את ההנקה . ראוי לציון שאם הוא אוכל את הארוחה המבושלת זה לוקח לו המון זמן . כמו"כ הוא אוכל גביע גמדים , כוס פרות , פרוסת לחם כמידי יום אך כל המאכלים מתוספים להנקה (שלא לוקחת אף פעם הרבה זמן - בערך חמש דקות ). הוא אוכל ממש כל דבר מגיל קטן מאד אבל זה מגיע כתוספת להנקה . ברצוני לציין שהוא אינו מוכן לגעת בבקבוק עם דיסה / מטרנה / חלב חם או קר / או אפילו אם אני שואבת ושמה בבקבוק - גם אם אני לא באזור ובעלי מנסה לתת לו . ניסינו גם למתוח אותו לחכות מעבר לזמן הרגיל כדי שיהיה רעב מאד ואז יאכל - אך גם זה לא עבד . יש ימים שהוא יכול לבקש ממש כל שעה וחצי אוכל .
בנוסף לכל זה הוא אינו ישן לילה רצוף ללא אוכל .( ניסינו שבעלי יקום אליו בלילה וינסה לתת לו מעט מים - זה עבד ליומיים בלבד ואז חזר לדרוש את האוכל, ולא- הצרחות מעירות את כל השכונה ואני נכנעת)
אציין גם שהוא לא ילד קטן , הוא ממש גדול אני מעריכה שהוא שוקל בסביבות ה-12 ק"ג . אני ממש בקריסה ואשמח מאד לעצה מאשת מקצוע.